До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде дебютний серіал Луки Гуаданьїно

2019 рік буде насиченим для режисера Луки Гуаданьїно – італієць спільно з HBO знімає свій перший серіал.

Кадр з фільму "Називай мене своїм ім'ям"

Лука Гуаданьїно не зменшує швидкості: прем'єра "Суспірії" минула лише рік тому, а режисер уже щосили зайнятий новими проектами. По-перше, він працює над продовженням "Називай мене своїм ім'ям", свого найгучнішого проекту. По-друге, готується до дебюту на телебаченні: цього року Гуаданьїно зніме серіал "Ми є тими, ким є" разом з каналом HBO.

Лука Гуаданьїно і Тільда Свінтон

Реклама

Як повідомляє Variety, події серіалу відбуватимуться в сільській місцевості Італії, яку так обожнює Лука. Герої серіалу – 14-річні Фрейзер Вілсон і Кейтлін Гарпер, які влітку живуть з батьками на військовій базі. Але, як можна подумати, це не звичайний підлітковий роман. Хоча друзі вважають головних героїв парою, насправді Фрейзер сумує за своїм другом Марком, який залишився в Штатах, а в результаті закохується в дорослого солдата, який перебуває на військовій базі.

Амрі Гаммер, Тімоті Шаламе і Лука Гуаданьїно

Перший сезон складатиметься із восьми епізодів, кожен триватиме годину. Відомо, що Лука Гуаданьїно зніме перші дві серії, а також фінал. Крім ключових персонажів, в серіалі буде безліч інших підлітків, між якими, як йдеться у синопсисі, палатимуть справжні пристрасті.

Зйомки серіалу почнуться вже влітку, а ось дата прем'єри поки невідома. Тим часом 17 травня в Каннах Гуаданьїно представив новий короткометражний фільм The Staggering Girl, знятий в колаборації з креативним директором Valentino, П'єрпаоло Пічоллі. У головних ролях, як завжди у Гуаданьїно, зірковий акторський склад: Джуліанна Мур, Кайл Маклаглен, Міа Гот. Джуліанна Мур грає італо-американську романістку, яка повертається до рідної Італії, щоб забрати звідти свою матір похилого віку. Ключове натхнення для сюжету цього фільму, як зізнається режисер, це "безліч життів, які стоять за кожною сукнею от-кутюр".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.