До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лука Гуаданьїно створив принт для нової колекції Fendi

Нова чоловіча колекція італійського лейбла присвячена відпочинку в саду, а спеціальний принт для неї створив режисер Лука Гуаданьїно.

Fendi Menswear весна-літо 2020

Протягом кількох сезонів шоу Fendi минали в одному і тому ж місці в Мілані, але показ чоловічої колекції сезону весна-літо 2020 Сильвія Вентуріні вирішила перемістити на свіже повітря. Під час шоу, яке відбулося в красивому пишному саду, моделі в легкому одязі прогулювалися гравійною садовою доріжкою під саундтрек легендарного Рюіті Сакамото.

Реклама
Fendi Menswear весна-літо 2020

Вентуріні представила вощені куртки збільшеного розміру, вільні штани і сорочки – практично всі моделі виконані у приглушених зелених, палевих і нейтральних відтінках. Також є серія образів з деніму, в яку увійшли мультифункціональні комбінезони, шорти-карго, а також довгі, схожі на сукню, туніки з ботанічними принтами.

Fendi Menswear весна-літо 2020

Для роботи над чоловічою колекцією сезону весна-літо 2020 Fendi запросили італійського режисера Луку Гуаданьїно, який здобув всесвітню популярність завдяки стрічці 2017 року "Називай мене своїм ім'ям". Так, Лука створив неяскравий геометричний принт, який видніється на сорочках, туніках і аксесуарах, що нагадують одяг Олівера або Еліо – головних героїв його знаменитої картини.

Переглянути всю колекцію Fendi Menswear весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.