До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм Джима Джармуша відкриє Каннський кінофестиваль

Новий фільм Джима Джармуша The Dead Do not Die ("Мертві не помирають") відкриє програму цьогорічного Каннського кінофестивалю.

Адам Драйвер, Хлоя Севіньї і Білл Мюррей у фільмі "Мертві не помирають"

Цього року Каннський кінофестиваль почнеться з фільму Джима Джармуша "Мертві не помирають" – стрічки, повної зірок категорії "А", в якій поліцейські в особах Білла Мюррея, Хлої Севіньї і Адама Драйвера борються із зомбі в маленькому містечку. Також у фільмі знялися Тільда Свінтон, Селена Гомес, Денні Гловер, Остін Батлер, Калеб Лендрі Джонс і Іггі Поп.

Реклама

Прем'єра комедії, яка боротиметься за головний приз фестивалю, "Золоту пальмову гілку", відбудеться 14 травня і буде представлена у Франції в той же день. Світова прем'єра картини запланована на 14 червня.

Вперше Джармуш справив фурор на набережній Круазет 1984 року і виграв "Золоту камеру" за дебютний фільм "Дивніше, ніж в раю". Режисер повертався на фестиваль з більшістю своїх фільмів, в тому числі зі стрічкою "Патерсон" 2016 року. У Каннах побували його картини "Зламані квіти", в якому знялися Мюррей і Свінтон, а також "Виживуть тільки коханці", "Собака-привид: шлях самурая", "Мрець", "Таємничий поїзд" і "Поза законом".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.