До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про другий сезон серіалу "Ейфорія"

"Ейфорія" — найгучніша підліткова драма 2019 року цьогоріч повертається на екрани з другим сезоном. Vogue.ua розповідає все, що про нього відомо.

Зендая в серіалі "Ейфорія"

"Ейфорія" — відвертий серіал про дорослішання, секс, наркотики й проблеми, з якими стикаються сучасні підлітки. Його продюсер — популярний репер Дрейк. Серіал ґрунтується на однойменному ізраїльському серіалі 2012 року, в основі якого реальна історія вбивства 18-річного хлопця в нічному клубі. Для HBO серіал у 2019 році адаптував молодий американський актор і режисер Сем Левінсон, син знаменитого Баррі Левінсона. Сем провів юність у наркологічних клініках і кілька років тому йому вдалося побороти залежність від наркотиків. Можливо, саме цей гіркий досвід допоміг йому зняти такий чесний проєкт про труднощі, з якими стикаються підлітки.

Реклама

Головна героїня "Ейфорії" — 17-річна Ру, учениця випускного класу. Вона тільки вийшла з рехабу, де намагалася впоратися із залежністю від антидепресантів, але в школі потрапила в погану компанію й підсіла на наркотики. Такі ж проблеми й у її друзів: трансгендерної дівчини Джулс, зірки домашнього порно Лексі, яка заробляє завдяки відео через вебкамеру, та інших героїв. Головну роль грає популярна співачка Зендая, яка знімалася в стрічці "Людина-павук" і мюзиклі "Найбільший шоумен на землі". Зендаї вдалося майже неможливе — зіграти наркоманку так, що вона викликає не осуд, а радше співчуття. За словами Зендаї, серіал став успішним, бо висвітлює проблеми й страхи сучасних підлітків, які насправді дуже самотні.

"Ейфорія"

Торік продюсери оголосили, що "Ейфорію" продовжено на другий сезон. У липні стало відомо, що Зендая здобула свою першу номінацію на "Еммі" за роль Ру, тож тепер на другий сезон чекають ще нетерплячіше. Знімати почали в березні: тоді у твіттері "Ейфорії" з’явилися фото акторів з першого читання сценарію й було помітно, що команда щаслива повернутися до роботи над улюбленим проєктом. Після цього відбулося кілька репетицій, зокрема й примірювання костюмів для другого сезону, але згодом роботу над "Ейфорією" на якийсь час зупинили через пандемію. Якщо вірити чуткам, другий сезон вийде взимку 2020 року.

"Ейфорія"

Чи повернеться Зендая в образі Ру Беннетт? Відповідь, схоже, ствердна, з огляду на те, що актриса з ентузіазмом поділилася у твіттері новиною про другий сезон шоу. Сподіваємося, фаворити фанатів Джулс (Гантер Шафер), Лексі (Мод Апатоу) і Кет (Барбі Феррейра) також повернуться в другому сезоні. Поки рано говорити напевно, про що буде другий сезон, але актриса Барбі Феррейра дражнила в інтерв’ю New York Times припущенням про можливу появу лінії ЛГБТК+. "Я думаю, що Кет трохи квір, але це може бути тільки моєю думкою". Феррейра також не проти, щоб її персонаж, Кет, "вдавалася до поганих рішень", що звучить дуже багатонадійно.

Скільки сезонів на нас чекає попереду? Очевидно, що не дуже багато. "Що ж, персонажі вчаться в старшій школі, тож залишилося не так багато сезонів", — сказав у липні президент HBO Кейсі Блус. Найімовірніше, ще буде два сезони.

"Я сумую за Ру, — сказала Зендая в інтерв’ю у вересневому номері журналу InStyle. — Вона дуже схожа на мою молодшу сестру. І повернення до цього персонажа — немов повернення додому". Але коли це буде?.. "Сценарій другого сезону прекрасний, — запевнила Зендая. — Але щоб зробити це так, як ми хочемо, нам потрібно почекати, поки робота над проєктом буде безпечнішою". Чекаємо нетерпляче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.