До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Девід Лінч приїде до Києва

16-18 листопада в Україні відкриється представництво благодійного фонду David Lynch Foundation. На відкриття фонду до Києва прилетить сам Девід Лінч – один з найзнаменитіших режисерів світу. Лінч планує зустрітися в Києві зі студентами, політиками і діловою елітою.

Нагадуємо, що фонд Девіда Лінча існує з 2005 року. Все почалося ще в 1970-ті роки, коли Лінч, борючись з власною сором'язливістю під час інтерв'ю, почав займатися трансцендентальною медитацією. У 2005 році режисер заснував фонд, який не тільки навчає медитації, але і займається благодійністю – допомагає ветеранам, біженцям, жертвам домашнього насильства. Фонд Лінча підтримують багато голлівудських зірок – Джейн Фонда, Мартін Скорсезе, Клінт Іствуд.

Реклама

До Києва Лінч приїде не вперше – він уже був тут у 2009 році. Нагадаємо, що на початку цього року режисер сказав, що йде з кіно, тому що кіноіндустрія його розчарувала. Але після того, як в травні на Каннському кінофестивалі третій сезон "Твін Пікса" зустріли оваціями, режисер передумав йти з кіно.

Читайте також:

Фільм тижня: "Гарні часи" братів Сефді

Що потрібно знати про Рамі Малека в ролі Фредді Мерк'юрі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.