До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Рамі Малека в ролі Фредді Мерк'юрі

Справжньою зіркою зробив серіал "Містер Робот" молодого актора Рамі Малека – та ще й так, що тепер Малек грає Фредді Мерк'юрі в байопіку про культового музиканта. "Богемна Рапсодія" виходить на екрани 25 грудня 2018 року: в режисерському кріслі – Браян Сінгер ("Люди Ікс", "Операція "Валькірія""), а музику до фільму пишуть Брайан Мей і Роджер Тейлор, музиканти з Queen. Те, наскільки Малек схожий на Фредді Мерк'юрі, можна побачити вже зараз на перших кадрах.

Рамі Малек в ролі Фредді Мерк'юрі

Робота над "Богемною Рапсодією" почалася вісім років тому. Сценарій написав Ентоні Маккартен, який до цього працював над "Теорією всього". За неофіційною інформацією, фільм буде зосереджений на 1980-х – одному з найпродуктивніших періодів в житті Queen, коли група випустила альбом The Game, а сам Мерк'юрі відійшов від глем-року. Цікаво, що спочатку на роль Мерк'юрі був запрошений комедійний актор Саша Барон Коен, але потім він вибув з проекту.

Реклама

Після в проекті трапилася пауза – пройшло кілька років, доки продюсери знайшли Рамі Малека. Брайн Сінгер вважає, що Малек, чиї батьки родом з Єгипту, дивовижно схожий на Мерк'юрі. Сам актор каже, що ця роль – найзапаморочливіша в його кар'єрі.

Рамі Малек на зйомках "Богемної Рапсодії"

Читайте також:

5 найкращих серіалів жовтня

Трек тижня: Morrissey – Spent the Day in Bed

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.