До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у листопаді 2021

У листопаді на Netflix виходить кілька чудових психологічних драм, а також добрі сімейні фільми та різдвяні комедії — те, що треба для перегляду холодними листопадовими вечорами. Найцікавіші прем’єри шукайте нижче.

Кадр із фільму "Ковбой Біпоп"
"Ідентичність"

Події драми "Ідентичність" відбуваються в Нью-Йорку в 1920-ті. У центрі історії — темношкіра жінка Ірен (Тесса Томпсон), життя якої кардинально змінюється після зустрічі з подругою дитинства Керл (її грає Рут Негга), яка видає себе за білошкіру жінку. Фільм знято за романом Нелли Ларсен, а його прем’єра з успіхом відбулася на кінофестивалі Санденс цього року. "Ідентичність" — режисерський дебют популярної британської актриси Ребекки Голл, відомої за фільмами "Вікі Крістіна Барселона", "Дощовитий день у Нью-Йорку", "Залізна людина".

Реклама

з 10 листопада

"Король тигрів"

Торішній гіт Netflix — документальний мінісеріал, що розповідає про життя власника зоопарку Джо Екзотика — повертається з другим сезоном. Нагадаємо, що цей проєкт, знятий без сценарію, здобув шість премій "Еммі", зокрема і як "Видатний документальний серіал". У новому сезоні, у якому розкажуть, що сталося з Джо після того, його засудили на 22 роки позбавлення волі, обіцяють ще більше хаосу, божевілля та складних інтриг.

17 листопада

"Ковбой Бібоп"

Науково-фантастичний серіал, знятий на основі мегапопулярного японського аніме. Ми зустрічаємося з трьома чарівними героями — мисливцями за головами. Спайк, Джет і Фей борознять простори галактики в пошуках роботи й намагаються втекти від минулого Спайка... Події серіалу відбуваються в космосі, а знімання тривало в Новій Зеландії.

"На місці принцеси 3: роман із зіркою"

Сиквел популярної різдвяної комедії з актрисою Ванессою Гадженс, де вона грає відразу трьох героїнь. У продовженні фільму нас чекає серйозна інтрига: спокій у вигаданому королівстві порушується крадіжкою неоціненного різдвяного артефакту. Відтак принцеси Маргарет і Стейсі звертаються по допомогу до своєї кузини Фіоне та її колишнього, щоб повернути цінну пропажу. Яскраві костюми та святковий сюжет — те, що треба, щоб зарядитися передноворічним настроєм.

18 листопада

"Хлопчик на ім’я Різдво"

"Цілеспрямований юний Ніколас вирушає назустріч долі в чарівну країну, населену ельфами. Він має знайти батька і повернутися додому з надією" — так чарівно звучить синопсис цього різдвяного фільму. Фільм знято за бестселером британського автора Метта Гейґа: його події відбуваються у Фінляндії, разом з героєм глядачі вирушають у подорож за Полярне коло.

26 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.