До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у жовтні

Ефектний римейк екранізації роману Дафни дю Мор’є "Ребекка", пригоди сестри Шерлока Голмса, Еноли, новий фільм Девіда Фінчера і стильний серіал "Емілі в Парижі" від творців "Секс і місто" — на Netflix почався сезон прекрасних осінніх прем’єр. Вибирайте, що вам більше до душі, і насолоджуйтеся.

"Енола Голмс"

Міллі Боббі Браун бере на себе роль знаменитого детектива-підлітка — сестри Майкрофта (Сем Клафлін) і Шерлока Голмса (Генрі Кевілл) — у новому динамічному фільмі Гаррі Бредбіра. Після зникнення її ексцентричної матері (Гелени Бонем Картер) вона тікає зі школи, щоб розшукати її, і в процесі стає проникливим детективом. На нас чекають винахідливі костюми XIX століття і свіжий феміністський погляд на звичну історію про детектива Голмса. Стрічка ґрунтується на книзі "Розслідування Еноли Голмс. Справа зниклого маркіза" Ненсі Спрінгер.

Реклама

З 23 вересня

"Емілі в Парижі"

"Емілі в Парижі" — приголомшлива романтична комедія від творця серіалу "Секс і місто" Даррена Стара, схоже, стане найутішнішим серіалом на телебаченні восени. У 10-серійному шоу Лілі Коллінз грає роль амбітної американки, яка переїздить до французької столиці, щоб працювати в престижній маркетинговій фірмі. Між роботою й дружбою зі своїми новими колегами вона знаходить час для вечірок, часто вдягнена в розкішні ансамблі, які створила культова стилістка серіалу "Секс і місто" Патриція Філд.

З 2 жовтня

"Справа чиказької сімки"

"Справа чиказької сімки" — продовження покерної саги Аарона Соркіна "Гра Моллі". Цього разу режисер зняв ефектну судову драму. Сюжет заснований на історії чиказької сімки — семи підсудних, що протестували проти війни у В’єтнамі і яких уряд звинуватив у змові й підбурюванні до безладів на Національному з’їзді Демократичної партії 1968 року в Іллінойсі. У головних ролях Саша Барон Коен, Джозеф Гордон-Левітт і недавній володар премії "Еммі" Ях’я Абдул-Матін II.

З 16 жовтня

"Ребекка"

Екранізація культового роману Дафни дю Мор’є "Ребекка". Оповідь ведеться від імені дівчини (її грає Лілі Джеймс), яка працює компаньйонкою заможної жінки й знайомиться на Лазурному узбережжі із сумним і вродливим аристократом Максиміліаном де Вінтером (Армі Гаммер). Вони закохуються одне в одного, одружуються, і дівчина переїздить до його маєтку в Мендерлі. Рік тому Максиміліан втратив дружину (потонула під час подорожі на яхті), і її дух все ще відчувається в домі, де всім порядкує холоднокровна економка міс Денверс. Героїня страждає, бо не певна, що змусить Максиміліана забути про загиблу дружину... "Ребекку" екранізували не раз: у 1940 році це зробив Альфред Гічкок, а головні ролі зіграли Джейн Фонтейн і Лоуренс Олів’є. Фільм отримав 11 номінацій на "Оскар" — і дві статуетки.

З 21 жовтня

"Ферзевий гамбіт"

У притулку в Кентуккі в 1950 роках дівчина-підліток Бет Гармон виявляє дивовижний талант до шахів. Дальша історія розповідає про її прагнення стати гросмейстеркою й подолати наркотичну залежність. Так звучить синопсис нового мінісеріалу "Ферзевий гамбіт" (The Queen's Gambit), головну роль у якому грає талановита британська актриса Аня Тейлор-Джой ("Спліт", "Скло"). В основі серіалу — однойменний роман фантаста Волтера Тревіса, опублікований 1893 року.

З 23 жовтня

"Манк"

Сценарист Герман Манкевич, який отримав премію "Оскар" за роботу над культовим "Громадянином Кейном" (1941), разом з Орсоном Веллсом з’являються в чорно-білій епопеї Девіда Фінчера. Гері Олдман бере на себе головну роль, яка напевне визначить його кар’єру, Лілі Коллінз грає його секретарку Риту Александер, а Аманда Сейфрід приголомшує в ролі актриси Меріон Девіс. Фільм зняли за сценарієм, який написав батько режисера, Джек.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.