До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що сталося з Мірандою Хоббс, до якої ми звикли

Нам просто так здається, чи, можливо, Міранда Хоббс у "І просто так" і Міранда Хоббс із "Сексу у великому місті" — два різні персонажі?


Photo: HBO / Warner Bros

В останньому епізоді "І просто так" є мить, коли захекана Міранда телефонує Керрі з таксі і повідомляє, що їде в аеропорт. Вона прямує до Клівленду, до Че Діазу, з якими проводить прекрасні ночі в останні три тижні, попри те, що вона одружена зі Стівом Брейді. "Я здивую Че на шоу, скажу, що ми можемо бути разом, — каже вона. — Господи, я ніби в романтичній комедії, Керрі! Що відповіла Керрі? "О'кей, чудово, безпечного польоту — хто б це не був".

Реклама

Що ж сталося з Мірандою Хоббс? Хоча навіть найприскіпливіші глядачі "І просто так" у захваті від возз'єднання тріо "Сексу у великому місті", багато в чому Міранда, до якої ми звикли, присутня в серіалі менше, ніж Саманта. Вибачте, але Міранда з "Сексу у великому місті" і Міранда з "І просто так" — дві різних людини. Керрі — хаотична й егоцентрична; Шарлотта, яка насправді реальніша, аніж Шарлотта; але Міранда — явний Козеріг у "Сексі у великому місті", здається, була створена чутливим Раком у "І просто так".

Як випускниця Гарварду, нова Міранда зовсім не схожа на ту, яку ми знали у "Сексі у великому місті". Зважаючи на звичку Міранди пити горілку об 11:00 ранку на початку серіалу, якийсь час її поведінка не здається дивною, але після сьомого епізоду особистість колишньої Міранди зникла безвісти. Якщо раніше під час життєвої кризи Міранда записувала в блокноті імена доброзичливців і шахраїв, зараз її поведінка більше схожа на поведінку Керрі.

Усе невіддільне від Че. Звісно, сюжетна лінія Міранди може бути химерною, але вона має бути вірною оригінальному персонажу. Жінка, яка сказала Стіву: "Поки що чудовий секс", поставивши будильник на 5 ранку, навряд чи скаже Че, що любить три оргазми в їхніх стосунках. Міранда з тих, хто довіряє лише собі і вказує в нотаріально завіреному документі точну дату, коли Стіву буде дозволено спільне виховання дитини.

Можливо, вона і спокуситься застрибнути до когось у ліжко, але ніколи не розлучиться зі своїм чоловіком після 15 років шлюбу без конкретних обговорень та роздумів, до чого можуть призвести стосунки з Че. (А момент, коли Міранда сердиться на Че за те, що ті підняли руку на її сина-підлітка, так само близький до її персонажа, як і весь сезон.

Можливо, коли Міранда прибуде до Огайо, вона зрештою усвідомить, наскільки далеко вона зайшла. Можливо, вона згадає, що випускники 1990 року юридичного факультету Гарварда не сприйняли б усерйоз випадковий секс і навряд чи довірилися б таким, як Че. Можливо, Міранда зрозуміє, що вчинила необачно, занурившись у нові стосунки, згадає свої слова, сказані ще за часів "Сексу у великому місті": "Як щодо нас? Що ми думаємо, відчуваємо, знаємо?"

Текст: Hayley Maitland
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.