До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про повернення "Друзів"

Повернення серіалу "Друзі" стало однією з найочікуваніших подій на телебаченні цього року. Прем’єра епізоду "Друзі: Возз'єднання" відбулася 27 травня. Для тих, хто ще не встиг подивитися спеціальний випуск, ми зібрали все, що треба знати про це гучне повернення.

Цілком можливо, що повернення "Друзів" на вигляд не таке, як ви цього сподівалися. Замість повноцінного епізоду зі своїм сценарієм і сюжетом на нас чекає таке собі телевізійне шоу. Ми побачимо знаменитостей (і водночас фанатів серіалу), які ставитимуть запитання "Друзям", — Дженніфер Еністон, Девіду Швіммеру, Кортні Кокс, Метью Перрі, Лізі Кудроу і Метту Леблану. Серед зіркової публіки — Девід Бекхем, Джастін Бібер, BTS, Джеймс Корден, Сінді Кроуфорд, Кара Делевінь, Леді Ґаґа, Кіт Герінґтон, Мінді Калінґ, Різ Візерспун і Малала Юсафзай. Погодьтеся, вражає.

Реклама

Чутки про повернення "Друзів" ходили вже кілька років. Ми вперше писали про можливий новий епізод "Друзів" ще у 2019-му. Підґрунтя для чуток з’явилося після інтерв’ю Дженніфер Еністон, у якому вона розповіла Еллен Дедженерес про спільну роботу акторів серіалу над якимось проєктом і водночас припустила можливість возз’єднання: "Я б це зробила. Хлопці й дівчата, я впевнена. Послухай, все може трапитися". Але тоді повернення одного з найпопулярніших серіалів всіх часу здавалося не більше ніж фантазією фанатів, які скучили за акторами. Та минуло якихось два роки, і ось, на початку 2021 актори вже діляться у своїх інстаграм-акаунтах першими кадрами зі знімання, Метью Перрі постить у твіттері фото з гримерки, і ми не віримо своїм очам: улюблена шістка друзів знову разом!

Знімали новий епізод на початку 2021-го в добре знайомих кожному фанатові декораціях: це студія Warner Brothers у Бербанку (Каліфорнія). У студії відтворили обставу квартири "Друзів", а також кав’ярні Central Perk. Зрежисував спеціальний епізод Бен Вінстон, володар премії "Еммі" та продюсер популярного шоу The Late Late Show with James Corden і того самого Carpool Karaoke — шоу з Джеймсом Корденом у машині.

Західна преса вже встигла подивитися епізод і висловити свій захват. Rolling Stone, щоправда, вважають епізод перепродюсованим через надто велику кількість запрошених зірок і обхідних шляхів, але журналісти одностайні в одному: "коли легендарна шістка друзів просто теревенить між собою, глядачі відчувають катарсис і це саме те, що нам потрібно в цей неспокійний час".

Згідно з офіційним акаунтом в Instagram, знімання фільму "Друзі: возз’єднання" завершилося 11 квітня, а прем’єра на каналі HBO Max в США відбудеться у четвер, 27 травня. В Україні довгоочікувана прем’єра з’явилася в доступі на OLL.TV одночасно зі світовим релізом. І нині платформа підготувала для українців подарунок — запросила акторів, залучених до оригінального дубляжу "старих" "Друзів", і підготувала український дубляж епізоду.

Як і в оригінальному серіалі 2000-х, усіх персонажів українською мовою озвучили два актори. Євген Пашин знову став голосом Росса, Чендлера і Джоуї, а також інших чоловічих персонажів. А Лариса Руснак озвучила Рейчел, Моніку, Фібі та інших героїнь.

Ексклюзивно на OLL.TV слідом за виходом епізоду "Друзі: Возз’єднання" з’являться всі 10 сезонів "Друзів". Найімовірніше, у тому самому озвученні, до якого так звик український глядач, і в якому любить дивитися цей серіал.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.