До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стала відома дата виходу нових "Друзів"

Возз’єднання "Друзів" — одна з найочікуваніших подій на телебаченні. Вперше про те, що актори улюбленого серіалу мільйонів глядачів знову зустрінуться на знімальному майданчику було оголошено ще на початку 2020 року, але знімання епізоду тричі відкладали через пандемію. За більш як рік після відстрочення випуску HBO Max нарешті поділився датою виходу епізоду.

Замість стандартного ігрового епізоду HBO Max представить спецвипуск шоу, який знято з участю знаменитостей (і за сумісництвом фанатів шоу). Вони поставлять запитання Дженніфер Еністон, Девіду Швіммеру, Кортні Кокс, Метью Перрі, Лізі Кудроу і Метту Леблану. Серед зіркової публіки: Девід Бекхем, Джастін Бібер, BTS, Джеймс Корден, Сінді Кроуфорд, Кара Делевінь, Леді Ґаґа, Кіт Гарінґтон, Мінді Калінґ, Різ Візерспун і Малала Юсуфзай.

Реклама

Згідно з офіційним акаунтом в Instagram, знімання епізоду "Друзі: Возз’єднання" завершилося 11 квітня, а прем’єра на каналі HBO Max в США відбудеться у четвер, 27 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.