До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подейкують, що серіал "Друзі" матиме продовження

Кажуть, що шість головних акторів серіалу "Друзі" разом з творцями шоу Девідом Крейном і Мартою Кауффман ведуть перемовини про можливе возз'єднання для спеціального шоу на HBO Max. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Зважаючи на те, що майже всі учасники шоу заперечували можливість возз'єднання протягом багатьох років, ця новина стала несподіванкою. Тільки недавно Дженніфер Еністон почала дразнити фанатів, наприклад, опублікувала селфі акторів в Instagram. "Акторський склад серіалу обговорює повернення шоу, але в якій формі, ще не відомо", – сказало джерело Entertainment Tonight.

Реклама

Однак у червні Еністон зізналася Еллен Дедженерес, що актори серіалу "Друзі" працюють над чимось разом та натякнула на можливість возз'єднання: "Я б це зробила. І дівчатка, і хлопці, я впевнена. Послухай, все може трапитись".

"Перемовини все ще перебувають на ранніх стадіях, але кожен з головних акторів у тій чи іншій мірі погодився брати участь у проєкті", – повідомило джерело Entertainment Tonight, чим змусило фанатів шоу замислитися про ймовірність того, що вони знову побачать Росса, Рейчел, Фібі, Моніку, Чендлера і Джої на екрані.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.