До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про серіал "Ми прогоріли" з Джаредом Лето й Енн Гетевей

18 березня на екрани виходить восьмисерійна драма Apple TV+ "Ми прогоріли" — про надзвичайний зліт і падіння американської корпорації WeWork, яка кілька років тому опинилася в центрі величезного скандалу. У головних ролях — Джаред Лето і Енн Гетевей.

Вони грають Ребекку й Адама Нойманна, фундаторів WeWork — американського стартапу з обігом майже в 50 мільярдів доларів, який спеціалізувався на створенні коворкінгів. Адам Нойман — ізраїльський бізнесмен, який разом з підприємцем Мігелем Маккелві у 2010 році заснував цей стартап. Колишні працівники порівнювали його з культовим лідером... Ребекка, його дружина — фахівчиня з буддизму, інструкторка з йоги, іноді актриса, а ще — кузина Гвінет Пелтроу. Ребекка була бренд-директоркою компанії та генеральною директоркою WeGrow, колишньої приватної школи на Мангеттені, де плата за навчання становила 42 000 доларів за рік...

Реклама

Пара, що познайомилася в Нью-Йорку й одружилася всього за кілька місяців після першого побачення, керувала стартапом WeWork і перетворила його на глобальний бренд. Маючи такий успіх, вони влаштовували розкішні вечірки, купували не менш розкішні квартири й виголошували патетичні промови про підвищення рівня свідомості світу. А тим часом багато хто з їхнього персоналу працював день і ніч, без вихідних, за низьку заробітну плату. У міру того як довіра їхніх інвесторів сходила нанівець, вони спробували зробити компанію публічною у 2019 році — хід, що зрештою виявив реальні фінансові втрати WeWork. Вартість бізнесу незабаром різко впала, подружжя пішло зі своїх посад, і здійнялася хвиля гніву через повідомлення про те, що Адам привласнив гроші компанії й ошукав своїх працівників...

Автор WeCrashed — Лі Айзенберг, який придумав суперпопулярний серіал "Офіс". WeCrashed ґрунтується на документальному подкасті, який викриває Нойманнів. "Серіал натхнений реальними подіями, а в центрі всього — історія кохання", — кажуть творці, тож можна припустити, що стосунки Адама й Ребекки отримають багато ефірного часу. Але досі невідомо, скільки дивовижних історій, які ходили про цей дует, потраплять у серіал. Як щодо того часу, коли Адам заборонив м’ясо у WeWork, нібито дбаючи в такий спосіб про довкілля, а згодом його заскочили за поїданням баранячої рульки в офісі?.. Або коли Ребекка, за чутками, звільняла людей, тому що їй не подобалася їхня енергія?... Адам і Ребекка — ексцентричні й безперечно яскраві персонажі, за долею яких точно буде цікаво спостерігати.

Трейлер серіалу справляє потужне враження, зокрема тим, як вдалося перевтілитися у своїх персонажів Лето і Гетевей. У трейлері актори в образах Ребекки й Адама показують клієнтам їхні офіси та пояснюють свої ідеали безмежно втішеному натовпу персоналу. Потім ми бачимо, як працівники WeWork приїздять до щорічного літнього табору компанії на автобусі, а чарівна пара стрибає з вертольота. "WeWork — це не просто компанія — це рух", — каже Джаред Лето сталевим монотонним тоном, від якого мурашки по тілу бігають. Пізніше колеги закидають йому: "Ти ж знаєш, що ти не Бог?", а він у відповідь просто знизує плечима. "Ви маєте визнати, що я трохи схожий на нього..."

Серіал "Ми прогоріли" виходить на Apple TV+ 18 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.