До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найцікавіші серіали лютого

Захопливий серіал про секс-скандал Памели Андерсон і Томмі Лі, довгоочікуваний трилер про авантюристку Анну Делві "Вигадана Анна" і четвертий сезон "Вбиваючи Єву" — в лютому нас чекає багато яскравих і сміливих серіалів, тож вивчайте наш огляд і нічого не проґавте.

"Вбиваючи Єву"
"Пем і Томмі"

'

Реклама

Режисер Крейг Гіллеспі ("Я, Тоня") зняв мінісеріал про, мабуть, найгучніший секс-скандал 90-х. У 1996 році Памела Андерсон та її чоловік, рок-зірка Томмі Лі, зняли аматорське секс-відео під час подорожі на яхті. За рік відео потрапило до мережі, а скандальні кадри з нього прикрасили перші шпальти жовтої преси в усьому світі. І якби в наш час селебриті неодмінно звинуватили б у тому, що ті самі злили відео, то тоді Памела й Томмі були жертвами — відео, яке пара зберігала в домашньому сейфі, викрав ображений на Томмі сантехнік і продав порнорежисерові. Знаменитості зрештою розлучилися, але виграли судовий позов проти Internet Entertainment Group, що продала їхню касету. Хоча Андерсон ще не висловилася з приводу серіалу, Лі нещодавно сказав Entertainment Tonight, що це "класна історія, і люди мають її знати". У чотирисерійному мінісеріалі Hulu роль Памели Андерсон виконала Лілі Джеймс, а її чоловіка — Себастьян Стен.

2 лютого

"Поділ"

Актор, комік Бен Стіллер зняв для Apple TV надзвичайно актуальний серіал "Поділ" (Severance) — про те, що здатні з нами зробити технології. Місце подій серіалу — офіс якоїсь компанії Lumon Industries, де задля контролю за працівниками винайшли спеціальну програму. Вона зможе відокремлювати робочі спогади персоналу від особистих. Дівчина Геллі зважується на цей експеримент, а згодом починає шкодувати про своє рішення...

18 лютого

"Вбиваючи Єву"

Четвертий сезон трилеру "Вбиваючи Єву" стане останнім, однак творці, що планували закінчити серіал ще на третьому сезоні, визнають: "Вбиваючи Єву" може повернутися у вигляді спінофу. Поки ж нас чекає багато нового, оскільки у фінальному сезоні серіал змінив сценаристку — співавтором шоу стала сценаристка шоу "Статеве виховання" Лаура Ніл. Тизер фінального сезону починається з того місця, де закінчився третій сезон — з Єви (Сандра О) і Вілланель (Джоді Комер), що стоять спиною до Тауерського мосту в Лондоні. "Ви коли-небудь думали, що могло б статися, якби ми не зробили того, що зробили?". Судячи з усього, хорошого фіналу сподіватися не варто.

27 лютого

"Вигадана Анна"

Про цей трилер ви напевне чули — світові медіа почали писати про нього задовго до прем’єри. Що ж, преса любить такі історії — до того ж в основі "Вигаданої Анни" лежить реальна кримінальна історія, яку ще кілька років тому широко висвітлювали в ЗМІ. Головна героїня серіалу — Анна Делві, фальшива спадкоємиця, яка ошукала еліту Нью-Йорка й сіла за свої махінації до в’язниці. Справжнє ім’я Делві — Анна Сорокіна. На початку 2000-х вона "кинула" еліту Мангеттена на сотні тисяч доларів, удаючи німецьку спадкоємицю та приймаючи пожертви до несправжнього багатомільйонного художнього фонду. Серіал знято за мотивами великого журналістського розслідування New York Magazine. Шоуранер "Вигаданої Анни" — Шонда Раймс, авторка ще одного гіта Netflix — серіалу "Бріджертони".

11 лютого

"Вечірка"

Новий комедійний детектив Apple TV+. Зав’язка цієї історії відбувається на зустрічі випускників, після якої одного хлопця знаходять убитим. Детективу Деніелові належить розібратися, хто вбивця і які в нього мотиви. Під підозрою будуть усі герої, а в кожній з восьми серій ми ближче познайомимося з ними й дізнаємося, що пов’язувало їх із жертвою. Творець цієї комедії — Крістофер Міллер, відомий завдяки таким стрічкам, як "Хан Соло" і "Мачо і Ботан".

лютий

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.