До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енн Гетевей і Джаред Лето на зніманні серіалу WeCrashed

Розтріпане волосся, леопардова шуба й подряпане обличчя — такою могли побачити цими вихідними Енн Гетевей жителі Мангеттена. Нині актриса знімається в мінісеріалі Apple TV: проєкт називається WeCrashed ("Ми прогоріли") і розповідає історію краху американської корпорації WeWork, яка опинилася в центрі гучного скандалу у 2019 році. Серіал заснований на документальному подкасті.

Енн Гетевей на зніманні серіалу WeCrashed

WeWork — американський старпап з обігом майже в 50 мільярдів доларів. Він спеціалізувався на створенні коворкінгів. У 2019 після продажу публічних акцій стартап опинився в центрі скандалу: власників звинуватили у фінансових махінаціях і токсичній корпоративній культурі. Наприклад, New York Times писали про те, що шеф Адам Нойман одного разу імпульсивно вирішив заборонити м’ясо у всіх приміщеннях WeWork (водночас зберіг крижану ванну у своєму робочому кабінеті), а The Guardian зазначає, що його дружина Ребекка (сестра Гвінет Пелтроу) нібито звільнила кількох працівників за "погані настрої". За межами корпоративної сфери спосіб життя Нойманів виявився так само диким: від їхнього маєтку площею 10 000 квадратних футів з вітальнею у формі гітари до їхньої одержимості польотами навколо світу на приватних літаках (попри їхнє нібито фанатичне прагнення до стійкості).

Реклама
Енн Гетевей на зніманні серіалу WeCrashed

У серіалі, який розповість про крах корпорації WeWork, зірковий акторський склад: Джаред Лето зіграє власника компанії Адама Ноймана, а Енн Гетевей — його дружину Ребекку. Судячи з перших кадрів зі знімального майданчика, велику увагу в серіалі нададуть моді: Адам і Ребекка відомі своїм яскравим стилем, натхненим 2000-ми. На зніманні Гетевей встигла змінити кілька вбрань: легінси й біркенштоки, а також розкльошені джинси й черевики зі зміїної шкіри. Творець WeCrashed — Лі Айзенберг, який придумав суперпопулярний серіал "Офіс".

Енн Гетевей і Джаред Лето на зніманні серіалу WeCrashed
Енн Гетевей на зніманні серіалу WeCrashed

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.