До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блондинка в законі 3: довгоочікуване повернення Ель Вудс

Шанувальниці "Блондинки в законі", культового фільму початку 2000 років, можуть радіти. Через 20 років на екрани знову повертається Різ Візерспун у ролі модної юристки Ель Вудс уже в третій частині легендарного фільму. Цю новину актриса повідомила на своїй сторінці в Instagram. Саме цей фільм приніс Візерспун світову популярність і зробив її однією з найвисокооплачуваніших актрис у світі.

Різ Візерспун у фільмі "Блондинка в законі"

Новина про те, що зніматимуть третю частину продовження знаменитої історії про блондинку-адвоката, з’явилися ще два роки тому. Очікувалося, що фільм вийде на екрани на початку 2020 року, але цього не сталося. Тепер же є офіційне підтвердження виходу нової комедії, у якій Різ Візерспун присвятить себе політичній кар’єрі.

Реклама
Різ Візерспун у фільмі "Блондинка в законі"

Відомо, що кіностудія MGM на роль сценаристів "Блондинки в законі-3" затвердила Мінді Калінг, відому за фільмами "Офіс", "Проєкт Мінді", "Нікчемний я" і Денієла Гура, який написав "Парки й зони відпочинку" і "Бруклін 9 -9". Спершу фільм мали знімати за сценарієм Кірстен Сміт і Карен Маккаллен, проте його не схвалили, через що затримався вихід довгоочікуваної франшизи. Над фільмом також працюватимуть продюсери Марк Платт і Адам Сігел. Можливо, навіть Візерспун долучиться до продюсування фільму зі своєю компанією Hello Sunshine. Чекаємо нетерпляче.

Різ Візерспун у фільмі "Блондинка в законі"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.