До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення: Різ Візерспун зніметься у третій частині "Блондинки в законі"

Студія MGM оголосила, що незабаром почне роботу над продовженням "Блондинки в законі" – одного з найпопулярніших фільмів епохи 2000-х. У перемовини вже включилася Різ Візерспун – виконавиця ролі Ель Вудс. 2001-го "Блондинка в законі" перевернула кар'єру 25-річної на той момент Візерспун і зробила її однією з найбільш високооплачуваних акторок у світі. Перша і друга частини "Блондинки в законі" заробили сумарно у прокаті більше 250 мільйонів доларів.

"Блондинка в законі 1"

У першому фільмі красуня і глава університетського жіночого клубу Ель Вудс – збірний образ блондинки в рожевому: чарівної, смішної, але спершу поверхневої. Героїня Візерспун прямує за нареченим, що покинув її, в Гарвард, а коли дізнається, що у нареченого вже інше кохання, вирішує зосередитися на навчанні. У другій частині 2004 року Ель Вудс – молодий адвокат, яка виступає проти тестування косметики на тваринах. Якою Ель Вудс буде у новій стрічці, в епоху жіночих маршів і руху #metoo?

Реклама

В інтерв'ю Джеймсу Кордену Різ Візерспун зізналася, що в новому фільмі Ель Вудс буде ще амбітнішою. "Було б весело, якби вона стала суддею Верховного суду або балотувалася на пост президента. Вона цілком могла б стати президентом США!", – розповідає акторка. Цілком ймовірно, Різ також виступить продюсером фільму. "Блондинка в законі 3" стане її наступним великим проектом після зйомок серіалу "Велика маленька брехня", які відбуваються прямо зараз.

Ніколь Кідман, Меріл Стріп, Різ Візерспун і Шейлін Вудлі на зйомках "Великої маленької брехні"
Над сценарієм до фільму працюватимуть Кірстен Сміт і Карен Маккалла – вони адаптують сценарій, який писала автор перших двох картин Аманди Браун. До слова, історія "Блондинки в законі", придумана Амандою Браун, автобіографічна – письменниця розповіла про власне навчання в Стенфордській школі права.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.