До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Anti-Valentine's: 5 найкращих фільмів, щоб подивитися самій

У День Святого Валентина всі говорять про тих, хто щасливий у відносинах – для них подарунки, список романтичних фільмів і особливі плейлисти. Vogue UA підтримує тих, кому добре наодинці, і розповідає про п'ять анти-валентинівських фільмів, під час перегляду яких можна відкрити пляшку ігристого і насолодитися самотністю.

"Війна Роуз", 1989

<b>The War of the Roses, 1989</b>

Реклама

Майкл Дуглас і Кетлін Тернер у похмурій комедії Денні де Віто, присвяченій розлученню. Цей фільм про людей, які перетворюють життя один одного у справжнє пекло – з аморальними витівками, биттям посуду, розділом майна і розгромленим будинком. Мораль цієї історії? Любов чогось вартує! Дуже багато чого.

"Клуб перших дружин", 1996

<b>The First Wives Club, 1996</b>

Щоб трохи розважитися, варто подивитися класичний фільм 1990-х років за участю неповторного тріо: Голді Гоун, Даян Кітон і Бетт Мідлер. Вони грають дружин, яких абсолютно несподівано кидають їхні чоловіки, тому що у чоловіків криза середнього віку.

"Вбити Білла", 2003

<b>Kill Bill^ 2003</b>

День Святого Валентина – непогана причина переглянути цей культовий фільм Квентіна Тарантіно, де все починається з весільної сукні і закінчується 40 вбивствами. А Ума Турман у ролі месниці – яскравий приклад того, на що здатна жінка, якщо якийсь чоловік перейде їй дорогу.

"Близькість", 2004

<b>Closer, 2004</b>

Дуже красива і сумна екранізація п'єси Патріка Марбері, у якій Джулія Робертс, Джуд Лоу, Наталі Портман і Клайв Овен змагаються в тому, наскільки нещасними у коханні вони можуть бути. Якщо ви все ще не бачили цей фільм, День усіх закоханих – доречний час для того, щоб це зробити. І, пам'ятайте: "Брехня – улюблена розвага дівчата, якщо не брати до уваги стриптиз".

"Чаклунка", 2016

<b>The Love Witch, 2016</b>

Феміністське кіно режисера Анни Біллер – вшанування фільмів жахів 1960-х років. Ця картина про сучасну чаклунку, яка використовує заклинання і магію, щоб закохувати в себе чоловіків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.