До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуд Лоу і Джон Малкович у серіалі "Новий Папа"

Режисер Паоло Соррентіно та канал HBO продовжують інтригувати глядачів: в мережі з'явився перший офіційний кадр серіалу "Новий Папа". Він стане сиквелом знаменитого проекту "Молодий Папа" з Джудом Лоу в головній ролі, який представили 2017 року. На першому фото можна побачити відразу двох понтифіків: нового Папу грає Джон Малкович, а в ролі ще одного понтифіка з'явиться знову Джуд Лоу.

Джуд Лоу і Джон Малкович

Про "Нового Папу" поки відомо зовсім мало. Серіал вийде в листопаді 2019 року, в ньому буде вісім епізодів, а його режисером знову стане Паоло Соррентіно. Продюсери зазначають, що це не другий сезон "Молодого Папи", а, радше, самостійний серіал на ту ж тему. Нагадаємо, що в центрі сюжету "Молодого Папи" був вигаданий понтифік Пій XIII, який займався реформуванням католицької церкви. Зухвалого і ексцентричного Папу зіграв Джуд Лоу. Для Паоло Соррентіно, відомого італійського режисера і володаря "Оскара" за фільм "Велика краса", "Молодий Папа" став першим в його кар'єрі серіалом.

Джуд Лоу в серіалі "Молодий Папа"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.