До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталі Портман у новому фільмі Ксав'є Долана

13 березня у світовий прокат виходить "Життя і смерть Джона Ф. Донована" – довгоочікуваний фільм Ксав'є Долана. У першому трейлері можна побачити весь зоряний склад акторів: Наталі Портман, Сьюзан Сарандон і Кіта Герінгтона. Для француза Ксав'є Долана цей фільм стане англомовним дебютом.

Головний герой картини – американська телезірка і письменник Джон Донован, який веде переписку зі своїм фанатом, юним самотнім хлопчиком Рупертом Тернером з Лондона. Над ним знущаються однокласники, його не розуміє мати, і листування з актором стає для нього порятунком. Громадськість реагує на ці відносини неадекватно, але правду про них хлопчик вирішує розповісти тільки через 10 років після смерті Донована. Джона Донована грає зірка серіалу "Гра престолів", Кіт Герінгтон, Руперта Тернера в різному віці – Джейкоб Трембле і Бен Штетцер, а в ролі матері хлопчика – Наталі Портман.

Реклама

Робота над фільмом тривала більше п'яти років. 2018-го його показали на кінофестивалі в Торонто, а в березні він нарешті з'явиться у світовому прокаті. Фільм знімали в Лондоні, Празі та Монреалі, в ньому також знімалася Джессіка Честейн, але в останній момент сцени з нею вирізали.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.