До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 важливих прем'єр Берлінського кінофестивалю

Vogue.ua вибрав п ’ я ть важливих прем ’ єр Берлінського кінофестивалю, який розпочався 15 лютого.

Роберт Паттінсон та Міа Васіковскі у фільмі "Дівка"
"Острів собак"

Тільда Суінтон, Білл Мюррей, Йоко Оно, Скарлетт Йоханссон, Едвард Нортон – ціла плеяда зірок озвучує нову анімацію Уеса Андерсона. Переважно голосами зірок говорять собаки: "Собачий острів" – історія про японського хлопчика, який шукає свого пса, що опинився на собачому острові. Тер’єра Рекса, наприклад, озвучує Едвард Нортон.

Реклама
"Не в собі"

Стівен Содерберг один із найцікавіших американських режисерів, автор кінострічок "11 друзів Оушена", "Удача Логана", "Трафік", зняв свій новий фільм на айфон. "Не в собі" – трилер про дівчину (Клер Фой), яку хтось переслідує. Дівчина починає підозрювати, що незнайомець – плід її уяви і потрапляє в психіатричну клініку. На зйомки експериментального фільму у режисера пішло трохи більше тижня, а монтував кіно Содерберг прямо на знімальному майданчику.

"Не хвилюйся, далеко пішки він не піде"

Свій новий фільм Гас Ван Сент зняв на основі реальних подій: це історія карикатуриста Джона Каллахана, який потрапив в аварію і залишися паралізованим у 21 рік. У фільмі знялись Хоакін Фенікс, Руні Мара, Джона Хілл. Цікаво, що адаптувати цю історію для екрану режисер планував ще у дев’яності роки і тоді на головну роль претендував актор Робін Вільямс.
"Єва"

У конкурсній програмі фестивалю покажуть фільм "Єва" француза Бенуа Жако ("Щоденник покоївки"). Режисер називає цей фільм еротичним трилером: це історія про молодого письменника (Гаспар Ульель), одержимого жінкою значно старшою за себе. Femme fatale грає 64-річна Ізабель Юппер, яка увесь фільм не знімає з себе розкішну червону помаду.

"Дівка"

"Дівка" – комедійний вестерн режисерського дуету Девіда і Нейтана Зеллнерів. У фільмі вони зібрали чудовий акторський дует – Роберта Паттінсона і Мію Васіковскі. Паттінсон грає ковбоя, який мандрує Диким Заходом, щоб дістатися до своєї нареченої (Міа Васиковскі), а дорогою потрапляє в халепи. Режисери обіцяють, що у такій комедійній ролі Роберта Паттінсона глядач ще не бачив.

Читайте також:

Оскар-2018: почему все говорят о Тимоти Шаламе

Джеймс Нортон снимется в фильме, который продюсирует Украина

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.