До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 костюмів на Геловін за мотивами найкращих хорорів 2019 року

Через два тижні світ святкуватиме Геловін. Як натхнення для костюму рекомендуємо переглянути найкращі трилери 2019 року – і вбратися на вечірку в образ клоуна з "Воно" або зробити макіяж, як у зомбі у виконанні Іґґі Поппа з фільму "Мертві не помирають".

"Ми"

У кінострічці Джордана Піла "Ми" армія двійників виходить із підземних тунелів, щоб вистежити своїх оригіналів. Розшарування суспільства, синдром самозванця і сучасна політика США – цей фільм насамперед є соціальною сатирою, при цьому дуже видовищною. У головній ролі – Люпіта Ніонго, яка в кадрі носить один з найбільш простих і водночас ефектних костюмів для Геловіну 2019 року. Щоб його повторити, просто одягніть червоний комбінезон, сандалі і візьміть у руки золоті ножиці (ідеально, щоб вони були зроблені з картону).

Реклама
"Сонцестояння"

Страшна язичницька комуна в Швеції стає місцем дії цього фільму. Флоренс П'ю грає студентку коледжу Арі Астер, яка приїжджає на святкування середини літа в шведський Хельсінгланд. Разом з друзями вона заінтригована новим оточенням у комуні, аж поки низка таємничих зникнень і насильницьких ритуалів не примушує компанію хвилюватися за своє життя. Відтворіть вечірку-культ з домотканими сукнями і плетеними вінками в волоссі, або черпайте натхнення в фіналі фільму, головні образи якого – це складна квіткова сукня, заляпана кров'ю, і костюм гігантського ведмедя.

"Мертві не помирають"

Зомбі-макіяж стає основою багатьох костюмів для Геловіну, вигаданих в останню хвилину. Але підготовані кіномани цілком зможуть конкурувати з зомбі з нового фільму Джима Джармуша. Мерців переслідують троє поліцейських з маленького містечка (Білл Мюррей, Адам Драйвер і Хлоя Севіньї), які виявляють, що зрушення полярної смуги змінило обертання Землі, тому мертві тіла піднялися зі своїх могил, аби харчуватися живими. Вдайте зомбі, надихнувшись образом Іґґі Поппа з фільму: з лячними контактними лінзами, жирним волоссям, протезами та шкіряним жилетом, забрудненим підробленою кров'ю.

"Анабель 3"

Демонічна лялька, що вперше з'явилася 2013 року у фільмі "Закляття", повертається, щоб тероризувати дітей і дорослих у третій частині франшизи Гері Добермана. Все починається з того, що демонологи Ед і Лорейн Воррен (Патрік Вілсон і Віра Фарміга) забирають іграшку у двох медсестер, які скаржилися, що лялька оживає в їхній квартирі, і замикають її в Священній скляній шафі в кімнаті артефактів у себе вдома. Однак няня їхньої доньки дозволила ляльці втекти, випустивши злих духів, які тепер переслідують всю сім'ю. Повторіть образ Анабель: порцелянову шкіру можна відтворити за допомогою фарби для обличчя, додайте косички, рожеві стрічки і дівочу білу сукню для дійсно жахливого костюма.

"Воно 2"

Воно, або клоун Пеннівайз, викликає нічні жахи ще з тих пір, як Тім Каррі зняв 1990 року мінісеріал за романом Стівена Кінга "Воно". 2019 року представили другу частину фільму "Воно", де головну роль моторошного клоуна-вбивці грає Білл Скарсгард. З його холодним поглядом і маніакальною усмішкою вбивчий клоун Скарсгарда швидко став символом терору для нового покоління. Інтерпретувати його для Геловіну дуже просто: візьміть блузку з рукавами-ліхтариками, комір з рюшами, червоний ніс і гострі як бритва штучні зуби – і не забувайте про одну червону кульку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.