До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 класних фентезі-серіалів Netflix, від яких неможливо відірватись

Один із способів відволіктися й повірити в казку — подивитися фентезі. Від вибухового рейтингу "Відьмака" до багатосезонної й відвертої "Чужеземки", розповідаємо про найкращі фентезі-серіали на Netflix.

Кадр із серіалу "Відьмак"
"Відьмак"

"Відьмак" став справжньою сенсацією, а вихід другого сезону спровокував захват і провідні позиції у рейтингу. На Netflix навіть створили окремий розділ, присвячений винятковому всесвіту серіалу. Обійдемося без спойлерів. Геральт із Рівії (у виконанні Генрі Кавілла) продовжує боротися зі злом, принцеса Цирілла стає сильнішою і хоробрішою, а Лютик — римує вдумливі рядки.

Реклама

"Проклята"

Цей серіал майже непомітно вийшов на Netflix у 2020 році. Сюжет розгортається довкола дівчини Німує, яка після смерті матері помічає в собі дивні магічні здібності і вирушає на пошуки відповідей. Дівчина стикається з жорстокими перешкодами і знаходить прихильників.

"Тінь і Кістка"

Перший сезон серіалу вийшов рік тому і тепер ми з нетерпінням чекаємо на його продовження. Серіал заснований на романах американської письменниці Лі Бардуго, в яких описано країну Равка, розділену пітьмою. Небезпечним істотам, що мешкають у пітьмі, можуть протистояти лише гриші — маги, однією з яких є Аліна, яка має сильний дар, здатний перемогти зло. І в цьому їй постійно допомагає друг дитинства Мал.

"Паранормальні явища"

Можливо, ви здивуєтеся, але цей фентезі-серіал створено в Єгипті і завдяки поєднанню містики з реальністю він точно заслуговує на увагу. Гематолог Рефат стикається з низкою підозрілих подій, які спонукають його зайнятися розслідуванням паранормальних явищ. Багато в чому цей серіал нагадує жахи. Через епізоди й музику, що пробирають до мурашок. Тому будьте обережні й дивіться серіал у компанії (або вдень).

"Чужоземка"

П'ять сезонів "Чужоземки" присвячені особливостям подорожі в часі, взаєминам головних героїв та, звісно, атмосферній картинці, яка точно робить серіал особливим. Ця фентезі-історія є адаптацією романів Діани Геблдон. Обов'язково подивіться її. До "Відьмака" чи опісля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.