До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фільмів, у яких чоловіки танцюють так, наче їх ніхто не бачить

Хто сказав, що чоловіки не танцюють? Ми маємо намір довести протилежне. У добірці ви знайдете п'ять фільмів, у яких чоловіки самозабутньо рухаються під музику, і їм це справді добре вдається.

"Ті, хто співає під дощем"

Реклама

Нашу добірку ми почнемо з класики кінематографа, а саме з фільму "Ті, хто співає під дощем", який знаменує епоху переходу від німого до звукового кіно. Головний герой Дон Локвуд (Джин Келлі) самозабутньо танцює і співає під зливою на порожніх вулицях Міста ангелів, після того, як провів додому Кеті Селдон, роль якої виконала Деббі Рейнольдс. Ми впевнені, що ця сцена надихнула багато поколінь танцювати під дощем так, наче їх ніхто не бачить.

"Ризкований бізнес"

Молодий Том Круз танцює у трусах, доки батьків немає вдома — впевнені, що цей перформанс не залишить вас байдужими. Саме після "ризикованого бізнесу" американський актор здобув усесвітню славу — роль у фільмі Пола Брікмана продовжує вважатися однією з вершин його акторської кар'єри

"Джокер"

Мабуть, найгеніальніший перформанс в історії кінематографу відбувся у "Джокері". Сцена, де Хоакін Фенікс танцює на сходах — це наче метафора до самого життя. Іноді людина стрімко піднімається вгору, іноді стрімголов летить униз. Найважливіше — не забувати танцювати в дорозі.

"Спалити після прочитання"

Список був би не повним без Чеда Фельдхаймера, якого зіграв Бред Пітт у чорній комедії братів Коенів "Спалити після прочитання". Не дуже тямущий персональний тренер, до рук якого випадково потрапляє диск із секретною інформацією, в будь-якій незрозумілій ситуації — танцює. І ми закликаємо вас робити те саме.

"Реальне кохання"

Наостанок ми залишили танець прем'єр-міністра у виконанні Г’ю Ґранта. Ще один видатний "поки ніхто не бачить" танець у фільмі "Реальне кохання". Після важкого дня, який був переповнений необхідністю приймати важливі політичні рішення, залишається робити лише одне — рухатися ритмічно під The ​​Pointer Sisters — Jump (For My Love).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.