До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фентезі-серіалів Netflix для яскравих вихідних

Від легких романтичних комедій до життєвих документальних фільмів і милих мультфільмів — на Netflix, безперечно, можна знайти все. Ми продовжуємо досліджувати стрімінговий сервіс і розповідаємо про найкращі серіали жанру фентезі, які не можна залишити без уваги.

"Доля: сага Вінкс"
Кадр із серіалу "Доля: сага Винкс"

Серіал про фей, які вчаться керувати своїми силами в спеціалізованій школі Алфея, де події розгортаються не лише навколо підручників і практичних занять. Блум, фея вогню, потрапляє в школу зі звичайного світу після випадкового інциденту — вона ледь не спалила свій будинок. Стелла, Муза, Аїша і Терра, які є феями світла, розуму, води і землі, стають сусідками Блум по кімнаті. Кожна з дівчат володіє унікальним даром, який допомагає справлятися з особистими демонами і злом за межами школи, яке з кожним днем ​​все ближче до учнів Алфеї.

Реклама
"Лок і ключ"
Кадр із серіалу "Лок і ключ"

Після смерті Ренделла Лока його діти і дружина переїжджають у родовий маєток. Кінсі і Тайлер починають ходити до нової школи, а у їхнього молодшого брата Боді з'являється вільний час, щоб дослідити старовинний особняк. Новоспечена вдова Ніна намагається розвідати обстановку в місті і дізнатися більше про підліткове життя покійного чоловіка, тоді як троє її дітей знайомляться з головною таємницею — в їхньому будинку заховані чарівні ключі, а таємнича незнайомка зі старого колодязя за ними полює. Цей хоррор-серіал вийшов на Netflix на початку лютого і виразно привернув увагу глядача. Проте, за раз складно осилити більше одного епізоду — дивовижні події справді викликають мурашки.

"Академія "Амбрелла""
Кадр із серіалу "Академія "Амбрелла""

Дивний серіал про братів і сестер, які не пов'язані кров'ю, але схожі чимось іншим — 43 дитини народилися в один день і кожен з них має незвичайні здібності. Мільярдер сер Реджинальд Харгрівз взяв під свою опіку сімох таких дітей і створив академію "Амбрелла", де навчав їх управляти своїми здібностями. Вже дорослі брати і сестри знову збираються разом, щоб вшанувати пам'ять про батька і об'єднатися заради єдиної мети — запобігти кінцю світу.

"Одного разу в казці"
Кадр із серіалу "Одного разу в казці"

Цей серіал налічує більше 130 епізодів, які виходили на американському каналі ABC. Перша серія вийшла в 2011 році, а тепер увесь серіал можна дивитися на Netflix. Сюжет серіалу "Одного разу в казці" розгортається навколо дівчини Емми, доньки Білосніжки і Прекрасного принца, які задля безпеки відправляють доньку у звичайний світ, щоб врятувати її від злої Королеви. Через 28 років Емма приїздить до колись чарівного міста, щоб дізнатися більше про своїх батьків, а опиняється в казці, де зустрічає найрізноманітніших персонажів і стикається зі складними випробуваннями.

"Таємний орден"
Кадр із серіалу "Таємний орден"

Подібно до того, як в університетах і школах є профільні спільноти, в коледжі, куди саме вступив Джек Мортон, є таємна організація. Ця організація магів бореться з перевертнями та іншими надприродними істотами, а обрані першокурсники стають її частиною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.