До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Для душі й тіла: 9 найкращих програм тренувань для домашніх занять

Бути в курсі розкладу своїх тренувань в епоху COVID-19 може здаватися надважким завданням, але, на щастя, Інтернет пропонує рішення: стримінгові тренування. Тепер можна тренуватися під проводом висококласних інструкторів, які раніше командували аншлагом у студійних класах, а тепер дають вказівки через екран вам. У вашій вітальні. Ось 9 найкращих домашніх тренувань, які ви можете робити, коли душа забажає.

Photo: Raymond Meier, Vogue, September 2012
Для сили тіла (і духу)

Шанувальники The Class можуть прилучитися до стримінгових тренувань, які охоплюють кардіо, гімнастику й короткі вибухові рухи, призначені для нарощування м’язової маси, усунення застояної енергії й емоційного зцілення (тепер ви можете вільно плакати й кричати прямо у себе вдома). Тренування транслюються в прямому ефірі зі студії Tribeca сім днів на тиждень, на чолі із засновницею Терін Тумей і її командою суперпідготовлених інструкторів.

Реклама

Після 14 днів безплатних тренувань — $ 40 на місяць або $ 400 на рік.

Для фанатів кардіо, коли вдома мало місця

Тренування досвідченої інструкторки Лорен Клебан присвячені кардіо й силовим навантаженням. Для тих, хто не може дістатися до неї на заняття в Лос-Анджелес, створені онлайн-заняття LEKFIT — з інвентарю потрібен тільки килимок і гумки. Поповнення контенту відбувається раз на тиждень. "Мені подобається, що вона пропонує розтягування й перед- та післяпологові варіанти тренувань", — каже тренерка з Нью-Йорка Емілі Аббате.

Після 7 днів безплатних тренувань — $ 20 на місяць.

Для йогів

Практикувати вітання сонцю й плавність рухів у повітрі стало легше, коли засновниці студії Sky Ting Кріссі Джонс і Хлоя Кернаган запустили Sky Ting TV. За допомогою цифрової передплати ви можете завантажувати безліч занять — від катони-йоги до медитацій з гідом і мініпробуджень — усі вони розрізняються тривалістю й рівнем навичок, але в них є та сама динамічна енергія й мотиваційний дух, які роблять Sky Ting популярним серед її гнучких учнів.

Після 7 днів безплатних тренувань — $ 20 на місяць.

Для тих, хто не має часу

Тренерка з Нью-Йорка Анна Кайзер допомагає досягти ідеального стану таким клієнткам, як Наомі Воттс і Шакіра, за допомогою гібридного поєднання силових тренувань, кардіо й пліометрики. Її мобільний застосунок AKT on Demand забезпечує доступ до понад 1500 хвилин високоактивних тренувань тривалістю від 10 до 90 хвилин. "Це чудово, якщо ви хочете націлитися на певні групи м’язів рук чи ніг або виконати вправи для всього тіла, які поєднують у собі все потрібне, — силу, кардіо й витривалість, щоб отримати максимальний результат у найкоротші терміни", — каже Аббате.

Після 7 днів безплатних тренувань — $ 35 на місяць.

Для прихильників індивідуальних занять

Персональні тренування прекрасні, за винятком випадків, коли ви не можете дістатися до спортзалу. Увійдіть у Mirror — футуристичний екран, який транслює безліч тренувань (кікбоксинг, розтягування, гирьовий спорт), а тепер пропонує персональні тренування. Після того, як вам підібрали професійного інструктора, згідно з вашою мотивацією, інтересом до фітнесу та рівнем навичок, ви разом виконуєте тренування в реальному часі з обов’язковим зворотним зв’язком, корекцією форми й віртуальними "дай п’ять", використовуючи двостороннє аудіо й відео.

$ 1495 за екран Mirror і $ 40 за кожне тренування.

Для прихильників змін

Якщо ви хочете постійно міняти тренування, то Neou — один з найкращих за гнучкістю сервісів, що пропонує заняття у своїй студії в Нью-Йорку, а також необмежені стримінгові тренування з професійними й веселими інструкторами. Серед іншого: Aoki Bootcamp від Крісті Морраччіні, спортивна йога Warrior Asana від Сари Оті й ударний бокс із високою інтенсивністю зі справжнім профі Джі Бернабе.

$ 15 на місяць за мобільний застосунок.

Photo: Patrik Giardino
Для серйозних бігунів і спінерів

Для занять бігом і велоспортом з інструктором, який стежитиме за вами й вашими результатами — стримінговий сервіс Peloton — найкраще, що можна знайти. Правда, вам доведеться купити їхнє обладнання ($ 2245 за велосипед і $ 4295 за бігову доріжку). Але з огляду на щорічну вартість занять у студіях, разова інвестиція в домашній інвентар не така вже й не обґрунтована. Хоча ви можете ставити збережені тренування в чергу, Емілі Аббате вважає за краще синхронізуватися з тренуваннями, які відбуваються в реальному часі, — тоді інструктори можуть відстежувати вашу статистику й надсилати заохочення. "Кому не сподобається заклик „працюй далі!"?", — каже Аббате.

Після 90 днів безплатних тренувань — $ 39 на місяць (наявність фірмового велосипеда або бігової доріжки обов’язкова).

Для прихильників танців

Ніколь Вінхоффер, тренерка-енерджайзер, серед клієнток якої Стелла Маккартні й Кейт Гадсон, вважає, що її 60-хвилинні кардіотренування з танцями в стилі хіп-хоп є такою собі формою релігії, тому й фітнес-серіал називається #NWChurch. Під час онлайн-занять у реальному часі ви можете робити божевільні стрибки на стільцях разом з Вінхоффер або поставити відео на завантаження, або перемотати назад, щоб краще опанувати запропоновану зв’язку. Аббате каже, що настрій підвищується миттєво. "Люди повертаються до стримінгових тренувань Ніколь, тому що вона неймовірно заряджає", — запевняє Аббате.

$ 60 на місяць.

Для прихильників велнесу

Barre3 Online — ідеальний вихід для прихильників філософії усвідомленості й роботи над духовним зростанням: інструктори ведуть заняття й викладають їх у форматі відеороликів, у яких поєднуються елементи баре, йоги й пілатесу, а контент платформи також насичений — ви можете дивитися відео з удосконалення пози ворона, завантажувати корисні рецепти й радитися з іншими користувачами. З тренуваннями, які тривають від 10 до 60 хвилин, можна вдосконалювати практику в будь-який зручний для вас час.

Після 15 днів безплатних тренувань — $ 30 на місяць.

Текст: Kari Molvar, Zoe Ruffner

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.