До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина, що живе в мережі: засоби для тих, хто завжди біля монітора

Promotion

Блакитне світло – неминучий супутник всіх, хто проводить життя за монітором комп'ютера і біля екрану смартфона. Його шкода схожа до тієї, що завдає шкірі ультрафіолет. Вчені PAYOT представили нову лінію засобів, здатних нейтралізувати його.

Реклама

Втім, блакитне світло – не єдина проблема сучасних жінок. Вони багато працюють, мало сплять, мінімум часу проводять на вулиці. В результаті такого ритму життя внутрішній годинник збиваються, і це неминуче відбивається на шкірі. Французький бренд PAYOT представив лінію засобів Blue Techni Liss, в яку увійшли всього три групи засобів: денні, нічні і призначені для вікенду. У складі всіх – рослинні компоненти, екстракти шавлієвого дерева і шандри звичайної, які відновлюють обмін речовин і захищають шкіру від HIV-випромінювання, а також два види гіалуронової кислоти (низько- і високомолекулярна), які розгладжують її і наповнюють зсередини.

ДЕНЬ

Легка гелева сироватка Blue Techni Liss Concentré синхронізує біоритми шкіри. Крім кількох видів гіалуронової кислоти, вона збагачена екстрактом листя ліндери, чагарнику сімейства лаврових і здатна компенсувати недолік сонячного світла, так необхідного шкірі.

Сироватка Blue Techni Liss Concentré, Payot

Хроноактивний денний крем з танучою текстурою Blue Techni Liss Jour захищає від блакитного світла, а олігопептид-міорелаксант, отриманий з насіння гібіскуса, розслаблює м'язи, винні в появі мімічних зморшок.

Крем з танучою текстурою Blue Techni Liss Jour, Payot

Засіб для шкіри навколо очей Blue Techni Liss Regard – щит від блакитного світла. Його прохолодний металевий наконечник допомагає прокинутися вранці і зняти набряклість. Екстракт шовкового дерева бореться з пігментами, винними в появі темних кіл під очима, а вже відомий нам олігопептид гібіскуса розгладжує "гусячі лапки".

Засіб для шкіри навколо очей Blue Techni Liss Regard, Payot
НІЧ

Танучий бальзам Blue Techni Liss Nuit активно діє вночі, щоб до ранку шкіра була гладкою і мала відпочилий вигляд. На шкірі вона перетворюється в масло, а хроновідновлювальні мікроводорості в її складі активуються вночі, щоб перевести клітини в режим відпочинку. У складі також AHA-кислоти гібіскусу: вони оновлюють шкіру під час сну.

Танучий бальзам Blue Techni Liss Nuit, Payot
ВІКЕНД

Маска-пілінг Blue Techni Liss Week-End – класичний патч на основі висококонцентрованої (8%) гліколевої кислоти. Остання м'яко розчиняє ороговілі клітини і оновлює шкіру. Засіб діє за 15 хвилин, а зручний формат підійде для подорожей.

Лінія Blue Techni Liss і маска-пілінг Week-End, Payot
Пайо. Блу Текні Ліс. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, www.hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.