До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Захист від темних сил: новинки Natura Bissé у BROCARD

Promotion

В Україні з'явилися нові засоби Natura Bissé Diamond Cocoon, які захищають від негативного впливу навколишнього середовища.

Реклама
Засоби Diamond Cocoon, Natura Bissé

Діамантовий кокон (Diamond Cocoon) – саме так називається нова лінія засобів іспанського сімейного бренду Natura Bissé. Вона призначена для тих, хто живе в мегаполісі, не розлучається з гаджетами, перебуває у стресовому стані.

Засоби Diamond Cocoon, Natura Bissé

"Всі вже звикли захищатися від ультрафіолету, – каже міжнародний тренер марки Даніела Коуто. – Настав час вчитися захисту від блакитного світла". Блакитне світло або High Energy Visible Light випромінює сонце. Але головна небезпека – не в ньому. НЕV виходить від ТБ-плазм, моніторів, екранів смартфонів. "В середньому людина 110 раз в день перевіряє повідомлення на своєму телефоні, – каже Даніела. – Накопичувальна шкода гаджетів для шкіри шокує: пігментація, передчасне старіння, окислювальний стрес, ослаблення шкірного бар'єру, руйнування білків і ліпідів".

Міжнародний тренер Natura Bissé Даніела Коуто

Забруднення навколишнього середовища теж згубне для шкіри. Коуто наводить статистику: від pollution в сучасному світі помирає 1 людина з 10. Люди звикли думати, що "брудні" міста – це екзотика начебто Шанхая, де люди носять маски. Насправді, будь-який мегаполіс сьогодні становить небезпеку. Забруднення навколишнього середовища – це не тільки видимий оку смог, але і невидимі мікрочастинки: пил, органіка, метал. І чим менший їх розмір, тим глибше вони здатні проникнути і нашкодити.

Засоби Diamond Cocoon, Natura Bissé

Шкіра зневоднюється, зростає ризик акне; себум виділяється більш активно; з'являється пігментація, тьмяний відтінок обличчя, зморшки. Природний механізм захисту від агресії ззовні – мікробіом. Але щоб він справлявся із завданнями, йому треба допомагати. Саме для цього і створена нова лінія засобів Diamond Cocoon, яка не містить спирту, масел і парабенів.

Ензимний очищувальний гель Diamond Cocoon Enzyme Cleanser завдяки технології CaptureEX3 (розчиняти – схоплювати – поглинати) очищає на трьох рівнях та зберігає шкіру зволоженою. В екстремальних умовах (в тому ж Шанхаї) ним можна користуватися щодня; в Києві досить 1-3 разів на тиждень. Важливо: засіб не знімає макіяжу; для цього потрібні звичні засоби. Зате він ідеально звільняє від себума і забруднень, зволожує, підвищує опірність, очищає пори, матує.

Ензимний очищувальний гель Diamond Cocoon Enzyme Cleanser, Natura Bissé

Зміцнювальний концентрат Diamond Cocoon Skin Booster побудований на дії пробіотиків. Він захищає шкіру від руйнування вільними радикалами і сприяє зростанню корисної мікрофлори. Бустер треба додавати в свій звичайний догляд для обличчя, шиї та зони декольте.

Зміцнювальний концентрат Diamond Cocoon Skin Booster, Natura Bissé

Захисний міст Diamond Cocoon Ultimate Shield працює як вуаль, створюючи неокклюзивний (дихаючий) щит на шкірі. Він нейтралізує шкоду навколишнього середовища і блакитного світла, а до того ж дає ефект, що підтягує. Засіб можна розпорошувати на "голу" шкіру і поверх макіяжу, періодично відновлювати за необхідності. Він блокує 99% забруднюючих частинок. До відома: захисна тканинна маска – і та менш ефективна.

Захисний міст Diamond Cocoon Ultimate Shield, Natura Bissé

Бренд NATURA BISSÉ офіційно представлений в мережі магазинів BROCARD та інтернет-магазині Letu.ua

Натура Бісе Барселона. Даймонд Кокун. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, www.hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.