До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бездоганний овал: маски, які борються з подвійним підборіддям

Подвійне підборіддя – образливе явище. Воно може з'являтися з віком, може діставатися в спадок, може вимальовуватися під впливом ортодонтичних або гормональних проблем, а також під впливом гравітації. Відрадно усвідомлювати, що боротьба за бездоганний овал обличчя стає простішою (і цікавішою): марки випускають засоби, здатні вирішити проблему. Vogue.ua вибирає найцікавіші.

Mariella Burani
Chin & Cheek Lifting Mask, Magicstripes
Chin & Cheek Lifting Mask, Magicstripes

Марка Magistripes продавалася в б'юті-корнері легендарного Colette, а це саме по собі вагомо. У Magistripes вирішили, що кожна зона обличчя (включно з лобом, щоками, носом, губами, декольте) вимагає і заслуговує окремої уваги. Chin & Cheek наклеюють на 40 хвилин, щоб добре зволожити і ущільнити шкіру. Маска злегка охолоджує і робить шкіру еластичною, допомагає розщепити жирові подушечки і зменшити зморшки.

Реклама
Багаторазова підтягувальна маска Gold Silicone V-Line, Vivor

Маска хороша тим, що витримує до ста застосувань. Ну і, звичайно, своїм прямим призначенням – удосконалювати овал обличчя і контур шиї. Вона злегка освітлює шкіру, тому підійде тим, хто незадоволений пігментацією в цій зоні. У складі – антиоксиданти і компоненти, що стимулюють кровообіг, а також антимікробні інгредієнти.

Багаторазова підтягувальна маска Gold Silicone V-Line, Vivor
Гідрогелева маска для підборіддя Tone, Miss Spa

Пом'якшує і приводить в тонус шкіру, а також бореться зі зморшками і ознаками старіння. У складі: гідрогель, вітамін C, рослинні екстракти, які замикають вологу всередині. Вона одягається дуже забавно – кріпиться за вуха. Досить 30 хвилин, щоб загострити овал обличчя.

Гідрогелева маска для підборіддя Tone, Miss Spa
Підтягувальна маска-бандаж Perfect V Lifting Premium Mask, Avajar Perfect

Творці засобу люблять нагадувати споживачам, що через три місяці після запуску продали 600 000 масок в одній тільки Кореї. Маска дає миттєвий результат, який триватиме до 12 годин. А щоденне застосування дасть бажаний ефект – більш чітку лінію підборіддя. Після використання (маска теж кріпиться на вухах) знадобиться легкий масаж.

Підтягувальна маска-бандаж Perfect V Lifting Premium Mask, Avajar Perfect
Гідрогелева маска Gel Face Mask, Makari

Це дуже фотогенічний засіб, з яким не соромно з'явитись в stories в Instargam. Містить золото, яке, за запевненнями виробника, допомагає поліпшити мікроциркуляцію і не допустити провисання шкіри, колаген, щоб ущільнити шкіру, екстракти чорниці і грейпфрута. Маска не тільки діє для підборіддя, а й надає пружність і антиоксидантний захист, що обличчю не зашкодять.

Гідрогелева маска Gel Face Mask, Makari
Альгінатна маска Rubber Mask Firming Lover, Dr.Jart

Dr.Jart першими придумали випускати альгінатні (пластифікуючі) маски для домашнього застосування. Вони добре зволожують, а коли застигають – підтягують шкіру. Маску Firming Lover наносять на все обличчя, вона обіцяє розгладження зморшок і зволоження. Містить гіалуронову кислоту, екстракти ягід, а її альгінатна основа утворена екстрактами морських водоростей.

Альгінатна маска Rubber Mask Firming Lover, Dr.Jart
Тканинна маска-патч Lift & Plump Sheet Mask, Lancer

Засоби марки Lancer любить Кім Кардаш'ян, і хоч це далеко не гарантія якості, але деякі надії вселяє. Тканинна маска-патч містить рожеву воду, екстракт азіатської центелли, зволожуючі компоненти, а також стовбурові клітини яблука. Саме вони відповідають за ліфтинг-ефект, який обіцяний не так підборіддю, скільки всьому обличчю.

Тканинна маска-патч Lift & Plump Sheet Mask, Lancer
Підтягувальна зміцнююча маска The Lifting and Firming Mask, La Mer

Десяти хвилин, тонкого шару (наносити маску пропонують пензликом, який входить в комплект) і легкого масажу – достатньо, щоб маска підтягнула і зміцнила обличчя. Крім концентрату Miracle Broth, який входить в усі засоби La Mer, в складі – Lifting Ferment, спеціальний комплекс, який допомагає зміцнити шкіру, зробити її оксамитовою, підтягнутою.

Підтягувальна зміцнююча маска The Lifting and Firming Mask, La Mer
Маска для шиї і підборіддя Restorative Techstile Neck Masque, Nannette De Gaspé
Маска для шиї і підборіддя Restorative Techstile Neck Masque, Nannette De Gaspé

Маска зроблена з спеціально розробленої тканини 'Techstile™, просоченої коктейлем підтягувальних і ущільнюючих інгредієнтів. Маска не мокра навпомацки – знадобиться легкий масаж, щоб активувати її дію.

Набір з шести масок для підборіддя і овалу обличчя Chin and Jaw Masks, Sarah Chapman
Набір з шести масок для підборіддя і овалу обличчя Chin and Jaw Masks, Sarah Chapman

Бренд Sarah Chapman заснований відомим лондонським косметологом Сарою Чапман, серед клієнток якої – знаменитості, включно з Вікторією Бекхем. У складі маски: протеїни, рослинний колаген, зволожувальна вода ромашки, освітлювальні екстракти швейцарських трав, водоростей, вітамін С. 15 хвилин – і "драматичний" ефект обіцяно підборіддю і овалу обличчя – зонам, які найшвидше втрачають свою пружність.

Гідрогелеві патчі для шиї і підборіддя Dermask Spot Jet Neck & Chin Lift, dr. Jart +
Dermask Spot Jet Neck & Chin Lift, dr. Jart+

Гідрогелеві патчі на дотик значно приємніші, ніж звичайні тканинні маски. Вони допомагають розгладити зморшки і заломи на шиї і підборідді (характерні для тих, хто уві сні не контролює положення тіла, – тобто для більшості), надати шкірі пружності. У складі – компонент Волюфілін на основі рослинних екстрактів, який заповнює зморшки і нерівності, колаген і аденозин, що активують регенерацію клітин.

Нічна зміцнювальна маска з екстрактом комбучі Black Tea Firming Overnight Mask, Fresh
Black Tea Firming Overnight Mask, Fresh

Головний компонент засобу – екстракт комбучі, ферментованого чорного чаю. Маска зволожує, помітно підтягує, відмінно зволожує, удосконалює овал обличчя. Головне, нанести її на всю ніч. Творці стверджують, що маска – своєрідний корсет, який забезпечить підтягнуте, пружне обличчя вранці. Також в складі – екстракти чорничного листя і насіння лічі, що нейтралізують вільні радикали і пептиди, націлені на боротьбу з провисання шкіри.

Бандаж і маска Diamond V Mask, Mask House

У комплект входять патчі, просочені сироваткою, і неопреновий бандаж для підборіддя. Патч треба прикласти до підборіддя, закріпити бандажем і залишити на півгодини, потім зняти маску і зробити масаж. У комплекті також сантиметрова стрічка. Нею пропонують виміряти відстань між мочками вух, простягнувши під підборіддям. Після закінчення курсу з п'яти процедур – повторити. Передбачено, що різниця буде вражаючою (гарантують мінус сантиметр за один раз).

Бандаж і маска Diamond V Mask, Mask House

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.