До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що в косметичці у Кім Кардаш'ян: повний звіт

Що в косметичці у Кім Кардаш'ян? Дуже багато всього. Переважно дорогі засоби. Але є і продукти за 10 доларів.

@kimkardashian

Щоб мати вигляд як Кім Кардаш'ян, треба і заробляти як Кім Кардаш'ян. Знаменитість поділилася секретами догляду за собою і опублікувала список необхідних продуктів. Її б'юті-бюджет – 4500 доларів.

Реклама
@kimkardashian

"Я люблю пробувати нову косметику і засоби по догляду, – розповідає Кім, – але є ті продукти, яким я ніколи не зраджу". В її списку безліч сироваток: зволожуюча сироватка Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum, USD 300; антибактеріальна сироватка Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Serum, USD 350; сироватка з екстрактом морських водоростей і живильним маслом солодкого мигдалю Genaissance de La Mer, USD 630; заспокійливий концентрат The Concentrate La Mer, USD 470, і засіб для боротьби зі зморшками Orchidée Impériale Longevity Concentrate Guerlain, USD 510.

Засіб для боротьби зі зморшками Orchidée Impériale Longevity Concentrate Guerlain

Кім Кардаш'ян також велика шанувальниця олійок для обличчя. Серед її лідерів – The Renewal Oil La Mer ($ 245) зі зволожувальним маслом насіння лугового пінника і Hydrating Oil Anastasia Beverly Hills ($ 64) з поживними маслами шипшини і жожоба.

The Renewal Oil La Mer ($ 245) зі зволожуючим маслом насіння лугового пінника

Що ще в списку фаворитів знаменитості, дивіться в галереї.

<b>кардашьяниха бьюти</b>

За матеріалами allure.com

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.