До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 нових розкішних б’юті-засобів, які потрібно спробувати

Від сироватки із золотими частинками й чарівних капсул для волосся до аромату, що нагадує про дитинство, — це 12 нових б’юті-засобів, про які не можна не знати.

Шампунь і маска Detox BLONDME, Schwarzkopf Professional

Оновлена ​​колекція засобів BLONDME містить чотири лінійки для підтримки блонду в домашніх умовах: для тонкого волосся — з екстрактом шовку тутового дерева й пантенолом; для щільного — з екстрактом кашеміру; Detox-лінія — рятує від продуктів стайлінгу й домішок, які осідають на волоссі після миття жорсткою водою; нейтралізувальна — щоб зберегти красу холодних блонд-відтінків і надати м’якості.

Реклама
Сонцезахисний крем для рук з пептидами й ніацинамідом, SPF 15, Hydropeptide

Відновлювати після антисептиків, захищати від сонця, зволожувати й підвищувати рівень колагену — список функцій цього крему для рук вражає.

Колекція Pure Gold для здорового сяяння шкіри, La Prairie

Сироватка, зволожувальний крем і крем для шкіри навколо очей стали представниками золотої (без перебільшення!) колекції Pure Gold від La Prairie. Кожний засіб спрямовано на оновлення, розгладження й зволоження шкіри обличчя і в кожній формулі є частинки золота.

Відлущувальний тонік з PHA й активатором ферментів Press & Glow, Medik8

Безпрограшний спосіб змусити шкіру сяяти — тонік Press & Glow. Він містить відлущувальну полігідрокислоту, а до того ж чудово зволожує. Цей тонік також представлений в ековерсії Refill — помпу-дозатор з флакона можна повторно використовувати до п’яти разів.

Щітка White Gold Medium, Slim by Apriori

Конкурс краси Red Dot Design ці щітки вже виграли, але й функціонал у них прекрасний. Нейлонова щетина DuPont середньої жорсткості м’яко полірує зуби й масажує ясна, а також годиться для чищення щік і язика — ця маніпуляція освіжає подих і поліпшує кровообіг у порожнині рота.

Відновлювальний крем для сяяння шкіри [З20] Biotic, SVR

Весняне перезавантаження шкіри з пробіотиком, гіалуроновою кислотою і 20%-м вітаміном С для сяяння.

Рум’яна Rose Hermès Silky Blush, Hermès

"Рожевий підтон рум’ян — розмитий, невловний. Він вислизає, ледь розкрившись", — розповідає про нові рум’яна Жером Турон, креативний директор Beauté Hermès. З напівпрозорим невагомим Rose Hermès виходить чохол зі шкіри Madame Rose Extrême.

Парфумована свічка Take It Easy, The Homest

Попри пандемію (а можливо, і завдяки їй), зріс попит на аромати для дому: парфумовані свічки й дифузори — це своєрідний декораторський прийом, що дає змогу змінити звичний простір мінімумом зусиль і засобів. Нова свічка українського бренду The Homest пахне безтурботністю й дитинством, квітами й ніжністю — за ці ілюзії відповідають озон, жасмин, конвалія і боби тонка.

Парфумований гель для тіла й волосся Coco Mademoiselle, Chanel

Ексцентричні, химерні ноти Coco Mademoiselle — цитрусові, жасмин, травнева троянда, пачулі й ветивер — оживають у новому гелі для тіла й волосся.

Вітамінний комплекс для зміцнення й активного росту волосся Orthomol Hair Intense

Дві капсули на день упродовж місяця гарантують, що волосся стане густішим і довшим, а також набуде привабливого блиску. Все завдяки об’єднаним у формулі активним інгредієнтам, як-от вітаміни групи B, L-цистеїн і L-метіонін, запатентований екстракт проса KeraLiacin ® і міліціан.

Аромат Izia La Nuit, Sisley

Аромат Izia La Nuit від Sisley — це спогади про дитинство, запечатані у флаконі. У центрі композиції — троянда, оточена відтінками шкіри, дерева, ванілі й пачулів. Цей аромат ніби створений для томливого вечірнього променаду.

Захищає від ультрафіолетових променів — крем Nutrascreen Crème, DMK

Надійно захищає шкіру від ультрафіолетових променів UVA і UVB, зволожує її, а також має лікувальний ефект: знімає запалення, подразнення, заспокоює після впливу сонця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.