До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назустріч сонцю: підбираємо сонцезахисний засіб

Починаючи з квітня варто щодня моніторити UV-індекс і користуватися сонцезахисними засобами

Фото: ANA ABRIL Стиль: XI LU
Пудра
Сонцезахисна мінеральна пудра Sun Mineral Powder, SPF 30, Clinique

Сонцезахисна пудра з фізичним (діоксид титану) і хімічним (етилгексил метоксицинамат) фільтрами захищає від ультрафіолету спектра A і B та створює легке оксамитове покриття. У складі — антиоксиданти для захисту від міського смогу й полімери для запобігання жирному блиску.

Реклама
Фото: ANA ABRIL Стиль: XI LU
Краплі
Сонцезахисна сироватка для обличчя Sun Drops, SPF 50, Dr. Barbara Sturm

Улюблений сонцезахисний засіб Вікторії Бекхем, краплі SUN DROPS — це гібрид санскрину й засоби для догляду за шкірою. Крім хімічних фільтрів UVA і UVB, до складу входить екстракт сени, вітаміни E і С, що відновлюють пошкоджену шкіру, бета-глюкан для пружності, гліцерин, аргінін, пантенол, екстракт портулаку, гіалуронова кислота.

Крем
Денний захисний крем для обличчя, SPF 50, Clé de Peau Beauté

Цей крем з ніжною текстурою й ароматом троянд, мандаринів і персиків збагачений зволожувальними та відновлювальними інгредієнтами Illuminating Complex EX, які захищають від ультрафіолету, сухості й токсинів. До складу також входять екстракти женьшеню, чебрецю, гінкго білоби, байкальської шоломниці й мангустіна.

Спрей
Фото: ANA ABRIL Стиль: XI LU

Завдяки поєднанню антиоксидантів (ацетат вітаміну E, екстракти едельвейса та манго), олій камелії й карите, а також UVA- і UVB-фільтрів нового покоління спрей Sisley не просто захищає від фотоушкодження, а ще й допомагає зміцнити захисний бар’єр шкіри.

Фото: ANA ABRIL Стиль: XI LU

Фото: ANA ABRIL
Стиль: XI LU

Зачіски та макіяж: Marcelo Anez.
Модель: Mariangela Bonanni || Line-Up Model Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.