До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші спа головних бьюті-брендів світу

Vogue UA обирає спа головних світових бьюті-марок. В них хочеться жити – або ж починати життя заново

Інститут Dior

Де: Готель Plaza Athénée (25 Avenue Montaigne, Париж)

Реклама

Паризький Plaza Athénée, який з нагоди свого століття отримав почесний титул палацу-готелю, був для місьє Діора другим домом: бутик Dior переїхав і облаштувався по-сусідству з дизайнером на авеню Монтень, 30, ще в 1946 році, а в 2008-му тут розмістився Institute Dior (рік тому його відкрили після реконструкції). Усі процедури тут починаються з тонізуючого масажу Silhouette, який допомагає розправити поставу і скинути тягар з плечей. Тут можна пройти антивікову процедуру по догляду за руками або мікродермабразію шкіри ніг.

<b>spa dior</b>

Sisley Spa

Де: Готель Christopher Saint-Barth (Pointe Milou, Сен-Бартелемі)

У листопаді Sisley Spa на Сен-Барті відсвяткує п’ятирічний ювілей. Спа з порівняно невеликою площею – 79 кв. м, але найбільша перевага – блакитні води Карибського моря, якими можна милуватися з вікон під час процедур. З лютого до серпня тут низький сезон, тому чекати запису не доведеться. Кожна з трьох кімнат – райський куточок з власною терасою і зовнішнім душем; є й кімната для двох. Тут можна спробувати фірмові ритуали Sisley для догляду за шкірою і тілом – усе з фітокосметикою марки.

<b>Spa sisley</b>

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Spa

Де: Яхт-клуб Costa Smeralda (Marina di Porto Cervo, Порто-Черво, Сардинія)

В Acqua di Parma Blu Mediterraneo Spa спеціалізуються на ритуалах, здатних сповнити енергією і життя навіть найбільш втомленого гостя. Довіряють екстрактам сицилійської пінії. Найпопулярніший (і цінний) ритуал – Benessere Assoluto: повільний масаж, з кожною хвилиною якого зникає напруження зі спини та ніг. Крім того майстер попрацює з лицем і шиєю – щоб перевтілення було відчутним не лише зсередини, але й видимим ззовні. У "меню" Blu Mediterraneo Spa є також церемонія класичного італійського гоління – для тих чоловіків, які розуміють.

<b>ADP spa</b>

Guerlain Cheval Blanc St-Barth

Де: Cheval Blanc St-Barth (La Baie des Flamands, Сен-Бартелемі)

Спеціально для Cheval Blanc St-Barth головний парфумер Guerlain Тьєррі Вассер створив Tropical Chic – аромат тропічних квітів і бризу. Ним пахне кожен куточок в спа. Оздоровчий центр тоне в зелені і навіть здається, що він є продовженням тропіків. Тутешні ритуали називають не інакше як унікальними сенсорними мандрівками, і це цілком справедливо. Універсальних протоколів щодо догляду немає: їх підбирають індивідуально для кожного гостя. У спеку особливо приємна процедура Transformational Cryo Skin 2.0: масаж у поєднанні з перепадами температур допомагає вивести токсини і зменшити прояви целюліту. Результат помітний одразу: тіло "підтягується". Крім того, косметолог працює з обличчям, щоб "підточити" контури і обмалювати вилиці.

Спа Chanel

Де: Готель Ritz(17 place Vendôme, Париж)

Спа Chanel ще немає й року, а галас навколо нього не стихає. Це зрозуміло: перший у світі спа Chanel, інтер’єри, які атмосферою нагадують апартаменти Мадемуазель, – з китайськими шовковими завісами, снопами золотих колосків і такою кількістю бежевого кольору. Масажну олію (випущену спеціально для спа) можна обирати за номерами – і нотами знакових ароматів Дому: № 5, № 19 і № 22. Гранд-процедура – тривалий, майже тригодинний Grand Soin: догляд за обличчям та тілом, після якого оживає кожна клітинка тіла.

<b>spa chanel</b>

Givenchy Metropole

Де: Готель Metropole (4, Avenue de la Madone, Монако)

Спа Givenchy в монакському "Метрополі" відкрився 12 квітня. Він став третім в родині спа Givenchy (два інших знаходяться в марокканському Фесе і швейцарському Монтре). Місця підбирають так, щоб в них чітко прочитувалася розкіш і розслаблена гедонічна атмосфера. Монакське спа в ідеальному оточенні: навколо бутики Givenchy, Середземне море, траси "Формули 1", казино, гастрономічні ресторани Жоеля Робюшона и Христофа Кьюссака. Страви в обох із них можна замовляти на виніс – прямо до басейну. За інтер’єр відповідав відомий архітектор Дідьє Гомес, який 20 років пропрацював для Ligne Roset, вигадуючи дизайн меблів.

Читайте також:

Лучшие виллы на итальянских озерах

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.