До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ясний погляд: як правильно фарбувати очі

До Україн и приїхав Александр Колаянні, міжнародний візажист Sisley , і розповів, як досягти ефекту відпочилого , ясного погляду із засобами марки.

Александр Колаянні

У лінійці Sisleya марка випускає новинку – крем під очі. Він оснащений незвичайним гаджетом – валиком-масажером з прохолодним наконечником.

Реклама
Антивіковий крем для шкіри навколо очей та контуру губ Sisleÿa L'intégral Anti-Âge Crème, Sisley

Якщо використовувати його вранці, можна позбутися набряклості і "розкрити" погляд.

Є кілька простих правил, які дозволять макіяжу лягти легко і освіжити вигляд. По-перше, треба дати крему під очі увібратися. Це займе хвилин п'ять. По-друге, не варто наносити консилер великою порцією: він тільки підкреслить мімічні зморшки, які є навіть у 15-річних. Досить пари крапель засобу, який можна наносити безіменними пальцями, плоским синтетичним пензлем або мікроспонжем з загостреним кінчиком.

Александр Колаянні

Третій нюанс стосується брів: правильно оформлені брови теж "розкривають" погляд. Для створення контуру знадобиться звичайний олівець зі звичним грифелем; щоб заповнити брови, можна використовувати новий Phyto-Sourcils Design. Він оснащений трикутним відтіночним грифелем і зручним веретеноподібним пензлем для розтушовування, а також хайлайтер-кушон, яким можна підкреслити вигин брів.

Моделюючий олівець потрійної дії Phyto-Sourcils Design, Sisley

Зафіксувати волоски можна за допомогою спеціального гелю. Він не підійде для жорстких, щетинистих брів, оскільки у нього середня фіксація, зате м'яким і пухнастим додасть природний і доглянутий вигляд.

Засоби для брів Sisley

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty.

Читайте також:

На высоте: новые правила оформления бровей

Усе про ідеальні брови сезону

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.