До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приклад із зірочкою: знаменитості показують, які вправи робити вдома

Ми вже радили зняти браслети й фітнес-трекери: вони ускладнюють гігієну рук у цю непросту пору. Але й без трекерів ясно: фізична активність з карантином різко знизилася й наближається до нуля. Ми зібрали приклади знаменитостей, які роблять вправи, перебуваючи вдома. І раді поділитися ними з вами. Stay at home, stay fit.

@joja

Дві топмоделі, подруги, одержимі фітнесом дівчата, Джозефін Скрівер і Жасмін Тукс, заснували окремий інстаграм для своїх тренувань під назвою @joja — скорочення їхніх імен. І надихають робити прості, але ефективні вправи.

Реклама

Бодипозитивна Ліззі стрибає зі скакалкою. Ніхто ж не думає, що співачка в змозі відпрацювати наденергетичний концерт тільки на куражі? Її витривалість — плід тренувань, зокрема.

Американська балерина-суперзірка демонструє wine workout — тренування, що надихає, у якому замість спортивного реквізиту — пляшки вина.

Сімейство Хейлі й Джастіна Біберів знімає милі ролики для TikTok. Жанр парних танців — чудове домашнє тренування.

Фітнес-знаменитість Алексія Кларк надихає своїх підписників (2 млн) не йти на компроміси — і тренуватися вдома. Доволі здійсненні вправи — у її виконанні.

Ще одна фітнес-зірка Соня Тлев робить вправи для сідниць біля басейну. Огорожу можна замінити кріслом — на результат це не вплине.

Для підготовленої публіки можна спробувати різні варіанти динамічної планки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.