До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лукбук б'юті-бару G.Bar: 5 осінньо-зимових трендів

Мікроплетіння та контрастний дрейпінг, гранжевий макіяж, або імітація боб-каре: б'юті-бар G.Bar представляє свій осінньо-зимовий лукбук – п'ять трендів, які обов'язково потрібно спробувати в цьому сезоні.​

Мікроплетення та контрастний дрейпінг

"Тренд з мікроплетінням продовжує бути актуальним – тут ми постаралися повторити образ з осінньо-зимового показу Balmain", – говорять в G.Bar. Більш повсякденні варіанти можна підглянути на показах Antonio Berardi, Jill Stuart, David Koma, Valentino – у зачісках моделей розпущені пасма чергуються з недбалими косами, заплетеними уздовж чола або ж по всій довжині волосся.

Реклама

"Цей макіяж ніжний та яскравий одночасно: холодний білий металевий відблиск на повіці робить його ідеальним для зими, контрастний дрейпінг асоціюється з морозним рум'янцем, а ефект зацілованих губ у винному відтінку надає чуттєвості образу", – коментує образ візажист G.Bar Віка Вільданова.

MUA: Віка Вільданова. Hair: Іра Пасічник. Модель: Маша Оз

Хустина в волоссі та яскраві акценти

Зачіски з використанням хустинки знову стали актуальними після streetstyle-хроніки на паризькому тижні моди. Арт-директор напрямку Hair в G.Bar Іра Пасічник пропонує експериментувати з нею залежно від довжини волосся: прикрашати хусткою високий або низький хвіст, вплітати аксесуар в недбалу косу або пов'язувати поверх розпущеного волосся.

У G.Bar наполягають: ідеальний тон, свіжий рум'янець та осяйна шкіра – те, що ніколи не вийде з моди. Smokie в бронзових відтінках підкреслять очі, а розсип веснянок додасть образу грайливості. Любителям яскравих акцентів в макіяжі візажист G.Bar Настя Росецька рекомендує не обмежуватися очима або губами – контрастний макіяж вух замінить яскраві сережки та завершить образ.

MUA: Настя Росецька. Hair: Іра Пасічник. Модель: Даша Метревелі

Косички в стилі 90-х та широкі стрілки

"Стиль 90-х сформувався під впливом молоді, якій були притаманні безтурботність та бунтарство – він і послужив натхненням для цієї зачіски. Коси, переплетені золотими або срібними нитками, зібрані в хвіст, можна додатково прикрасити металевими кільцями, створивши зухвалий та одночасно ультрамодний образ", – розповідає стиліст з волосся G.Bar Аліна Рудковська.

Розгонисті яскраві стрілки в дусі Бріжит Бардо на верхній повіці візажист G.Bar Оля Галечан радить підкреслювати чимось блискучим на нижній: наприклад, тінями з глітером – вони додадуть образу святковості. Також Галечан вважає: чим незвичніше намальована стрілка – тим краще.

MUA: Оля Галечан. Hair: Аліна Рудковська. Модель: Оля Гречанова

Стрічки в волоссі і гранжевий макіяж

"Основний тренд 2017 року, який перекочує в 2018, – простота і лаконічність зачісок. Невичурною прикрасою для волосся може стати чорна або темно-коричнева стрічка – такий аксесуар підійде як для денної, так і для вечірньої зачіски. Головне – оригінально зав'язати стрічку, і ви будете виглядати елегантно, стильно, та разом з тим легко і невимушено ", – каже стиліст з волосся G.Bar Аліна Рудковська.

Нівелювати лаконічність образу зі стрічками, візажист G.Bar Лєра Остряніна пропонує трендовими коричневими і чорними відтінками в гранжевому макіяжі. Такий макіяж можна адаптувати для повсякденності: варто обмежитися класичними стрілками з додаванням кількох ліній або штрихів, вважає Остряніна.

MUA: Лєра Остряніна. Hair: Аліна Рудковська. Модель: Настя Майборода

Імітація боб-каре і різнобарвний макіяж очей

Прості зачіски прийшли на подіуми з вулиць, такий собі б'юті-нормкорм: мода раз за разом стає усе практичніше. Тут заохочуються будь-які маніпуляції: можна прибрати волосся за вуха, зробити накрутку або ж просто заправити кінчики під комір светра, сорочки і навіть чокер. У G.Bar рекомендують зімітувати боб-каре довговолосим дівчатам – це урізноманітнює повсякденний образ і дасть можливість приміряти вічно актуальну стрижку без використання ножиць.

"После микротренда на разноцветные линзы мы решили поэкспериментировать и сделать разноцветным макияж глаз. Главное – выбирать оттенки, подходящие вам по цветотипу, и следить за тем, чтобы оба были с шиммером или без. Вариаций море: нанесите на один глаз розовые тени и выберете бирюзовую тушь, а на другой – бирюзовые тени и розовую тушь. Теперь можно!" – утверждает визажист G.Bar Марго Бабий.

MUA: Марго Бабій. Hair: Іра Пасічник. Модель: Віка Ткаченко

Київ

G.Bar Біг — вул. Малевича, 86п
G.Bar Mini – вул. Велика Васильківська, 33
G.Bar Special — бул. Лесі Українки, 13
G.Bar DODO – вул. Мечникова, 6
G.Bar Babe – вул. Зарічна, 1В

044 337 77 55

@g.bar.kiev

Дніпро

вул. Яворницького, 70а

097 107 1 711

@g.bar.dnepr

Харків

вул. Ярослава Мудрого, 10

095 28 58 111

@g.bar.kharkov

Черкаси

вул. Свято-Троїцька, 94

096 320 30 40 ▪️ 093 321 30 40

@g.bar.che

Вінниця

вул. В.Порика, 42

068 746 86 86 ▪️ 050 746 86 86

@g.bar.vn

G . Bar в Росії:

Санкт-Петербург

пр. Суворовський, 11

+7 (812) 929 949 0

@g.bar.spb

Москва

вул.Рочдельська, д.15, стр.16

+7 499 921 21 21

@g.bar.moscow

G . Bar в Казахстані:

Астана

вул. Керей Жанібек Хандар 22

+7 (700) 777-81-71

@g.bar.astana

Над лукбуком працювали:

Фотограф: Данило Каістро

Make Up: Віка Вільданова, Настя Росецька, Оля Галечан, Лєра Острянина, Марго Бабій

Hair: Аліна Рудковська, Іра Пасічник

Организація зйомки: Настя Іванічева

Асистенти зйомки: Катя Пятецька, Аня Дідковська

Моделі: Маша Оз, Даша Метревелі, Оля Гречанова, Настя Майборода, Віка Ткаченко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.