До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З користю для тіла: які засоби зроблять шкіру пружною

Зима — період, коли тіла ховаються за безліччю шарів одягу. Шкіра втрачає вологу й має помітно гірший вигляд, ніж улітку. Разом з брендом іспанської косметики Natura Bisse розповідаємо, які засоби використовувати, щоб попри холод тіло лишалося гладким і шовковистим.

Полірування

Ми прекрасно знаємо про переваги масажу сухою щіткою, але чомусь не використовуємо її під час щоденного догляду за тілом. Нагадаємо, ми писали про техніку масажу тут. До бажаних зимових процедур належить і скрабування. Двічі-тричі на тиждень, по масажних лініях і в напрямку руху лімфи, — помітний ефект за малих зусиль: полірована, ніжна шкіра, активний кровообіг.

Реклама

Ніжний гранульований скраб для тіла Diamond Well-Living Natura Bisse пахне цитрусовими та імбиром. До складу скрабу входять кристали морської солі й рисове борошно, які м’яко усувають зроговілі клітини і забруднення, а також змелені на пудру виноградні кісточки. Вже після одного застосування шкіра починає краще відбивати світло, а отже — сяяти. До того ж скраб допомагає зняти відмерлий шар клітин, щоб інгредієнти засобів для догляду проникали в епідерміс безперешкодно.

Фітнес

Заняття фітнесом допоможуть підсилити кровообіг та обмінні процеси в шкірі. Зняти дискомфорт після тренувань і створити ароматний емоційний "якір", завдяки якому спорт асоціюватиметься з насолодою, допоможе натуральна суха олійка для фітнесу Natura Bisse. Вона містить м’яту й евкаліпт, які миттєво дарують відчуття свіжості й легкості. Формула допомагає розслабити м’язи й позбутися тупого болю в них, очистити розум. Склад засобу також містить морквяну олійку, чудовий антиоксидант, і азулен з його заспокійливими протизапальним ефектом.

Суха олійка для фітнесу, Natura Bisse
Масаж

Самомасаж потребує відомої дисципліни й твердих намірів. Зате візити до масажиста цілком можна зарахувати до категорії "час для себе". Фахівець прицільно працюватиме з проблемними зонами, а крім цього, дотики даруватимуть ефект розслаблення й відпочинку. Із собою до масажиста можна взяти суху олійку для тіла Energizing: її аромат допомагає перезарядитися, "обнулити лічильники" і підготуватися ментально до найскладніших або найприємніших подій.


Суха олійка для тіла Energizing, Natura Bisse
Аромотерапія

Японські дослідники підтвердили, що сенсорні властивості засобів для догляду здатні підсилювати їхній ефект до 20%. Тому так важливі текстури, аромати й тактильні властивості б’юті-продуктів. Детокс-олійка Diamond Well-Living містить водорості Alaria Esculenta, багаті на протеїни й полісахариди для підвищення еластичності шкіри, олію чіа з прекрасним тонізувальним і зволожувальним ефектом, олію виноградних кісточок, яка швидко проникає в шкіру, забезпечуючи глибоке живлення й запобігаючи трансепідермальній втраті вологи. Також до складу входить антиоксидант вітамін E, що підсилює природний захист шкіри, і олія соняшнику для зволоження й еластичності.

Суха олійка для тіла Diamond Well-living, NATURA BISSE
Турбота про легкість ніг

10 тисяч кроків на день у зимовому взутті рідко кому даються легко. Іноді наприкінці дня ноги гудуть від утоми, і не залишається сил та азарту на подвиги в спортзалі. У такому разі не варто розраховувати, що пройде саме: є спеціальні засоби, які знімають набряклість, дають легкість утомленим ногам і навіть допомагають подолати м’язовий біль після фітнес-навантаження. Кріогель для тіла Diamond Well-Living у тюбику 150 мл можна носити із собою, щоб використовувати після тренування та за потреби.

Кріогель для тіла Diamond Well-Living, Natura Bisse
Ноги в теплі

Тримати ноги в теплі — проста й цінна порада. Це допомагає уникати переохолодження, підтримувати здоровий теплообмін в організмі й не давати застудам жодного шансу. Якщо після зимової сльоти ноги все ж змерзли, допоможе гель для тіла Diamond Well-Living. Виробник називає цей засіб еквівалентом чашці чаю й палаючому каміну біля ніг. За миттєве відчуття тепла й затишку відповідають арніка, імбир, куркума й кориця, що входять до складу засобу. Термоактивні інгредієнти допомагають шкірі швидко зігрітися, розслабитися й відчути комфорт.

Зігрівальний гель для тіла Diamond Well-living The Warming Gel, Natura Bisse
Зволоження й живлення

Щоб засіб справді зберігав вологу в шкірі, треба застосовувати його після душу на ще вологе тіло. Крем для тіла Diamond Well-living збагачений коктейлем поживних інгредієнтів, так потрібних узимку: олія таману відновлює й зволожує; рисова вода багата на антиоксиданти й зміцнює шкіру; органічне алое віра — справжня водяна бомба для шкіри. Крем чудово пахне імбиром і цитрусовими, створюючи відчуття свята щодня.


Крем для тіла Diamond Well-living, Natura Bisse

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.