До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 мобільних додатків для кохання і сексу

Фільм "Аферист з Тіндера" пробудив інтерес до додатків для пошуку партнера. Згадуємо матеріал, у якому вивчали тему з усіх боків.

"Tinder і Grinder, де можливо знайти і гомо-, і гетересексуального партнера, – це класика жанру. Існує чимало й інших додатків, які допоможуть оживити сексуальне життя", – каже Олександра Камінська.

Реклама

Існує ціла купа додатків для кохання й сексу. І це різноманіття викликає особливий захват. Його переваги можуть бути неочевидними: немає нічого поганого в підказках. Це все одно що звернутися до експерта з питанням, у якому просто немає часу розібратися. Можна дізнатись про свої неочікувані захоплення, як доторк замші до шкіри шиї ззаду, "прокачати" чуттєвість за допомогою нових матеріалів і локацій. Якщо ще й відслідковувати статистику своїх експериментів, відкриється цілий світ власних задоволень. А що може бути приємнішим за пізнання власного світу насолоди?

Досвідчені спеціалісти рекомендують шукати "взаємність" у Facebook – нерідко тут переховуються ті, хто люблять порозважатися потайки від чоловіка, дружини чи партнера.

Bumble App місце, де право вибору має тільки дівчина, і будь-який зв'язок триває усього 24 години, якщо вона так і не захоче зустрітися.

3nder – на випадок, коли замість одного партнера хочеться пару. Тут збираються винятково для сексу утрьох, а для пар є особливі акаунти, щоб уникнути незручностей або невиправданих очікувань.

Raya і Luxy – ‘luxury’ версії Тіндера, де для того, щоб зустріти підхожого партнера, треба і самому бути представником еліти.

Для інтелектуалів і тих, хто не уявляє себе без улюбленої роботи, є The League – у цей додаток можна увійти черезLinkedIn.

Якщо у перервах між відрядженнями завжди хотілось додати перчику своїм подорожам – можна використати Wingman . Цей сервіс створює пари з мандрівників в аеропорту.

Kindu – легкий перехід від Тіндера до справи, адже теревенити про секс буває до біса легко, а ось піти на зустріч з новим "знайомцем" – щось сумнівне. У Kindu можна вносити свої секс-ідеї, фантазії, мрії й обмінятися цими побажаннями з партнером. Водночас можна й приховати їх, поки не зустрінеш когось більш підхожого для кожної окремої фантазії.

Crushh – за емодзі і розділовими знаками, довжиною повідомлень, частотою і швидкістю відповідей визначає рівень симпатії співрозмовника, а за певний час може навіть вибудувати графік підйомів і спадів почуттів.

Sex Tips допоможе уникнути довгих роздумів, якщо уся ваша креативність залишилась в офісі, і зовсім не хочеться "винаходити велосипед". Тут є підказки: вони якщо й не спланують ваш вечір, то принаймні нагадають про улюблені і давно бажані речі, яким вже час реалізуватися.

Sex Keeper. Сюди можна вносити дані про сексуальну активність і додавати витрачені калорії у список "спорт". Чим не тренування для схуднення і законне виправдання келиху шампанського "для розігріву"?

Sexperience вигадали не лише для запису сексуальних ігор, але й для трекінгу локацій. До кінця року можна зібрати неочікувану секс-карту з собою у головній ролі.

Sex Drive (iOS) перевірений набір бінауральних звуків, які мають впливати на мозок таким чином, щоб приводити до збудження. Варто протестувати у розпал редакційної наради – буде спекотно.

Strongest Vibrator симуляційний додаток, який одним рухом перетворює телефон на вібратор. Можна змінювати інтенсивність вібрацій і налаштовувати телефон під свої потреби.

Для пар існує цілий ринок пропозицій, за допомогою яких можливо забути про три звичні пози (або, навпаки, припинити розігрувати порнозірку на подружньому ложі)

Love Sparks – дозволяє обирати пози й експерименти залежно від настрою, інтенсивності, рівня фітнес-підготовки. Здається, тренер знадобиться не лише в спортзалі.

Couple Foreplay – кожен у парі отримує секс-завдання і час на його виконання. Виклик прийнято!

Dirty Game, Truth or Dare – челенджі і "я б ніколи не", – чудовий спосіб дізнатися, що насправді подобається і хотілося б спробувати партнеру, а що – лише видається привабливим. Це хитрий спосіб уникнути незручних ситуацій під час експериментів. Адже краще дізнатися про усі підводні камені ще на березі.

UnderCovers – глибинний зв'язок із партнером. Треба заповнити "віш-лист" із 99 секс-варіацій, партнер має зробити те саме, і якщо знайшлись збіги, додаток негайно складе секс-план на найближчий час. Літо буде спекотним!

Pillow – це Нетфлікс у світі сексу, додаток з використанням сенсорної депривації. Аудіо-гід з сексуальними іграми, поцілунками, доторками й іншими приємними дрібницями, які зможуть пробудити нові відтінки чуттєвості. Якщо, звісно, не заслухатись аудіо-супроводом і не почати вигадувати нових героїв.

The blueMotion – додаток для віддаленого контролю вібратора, у якому можливо навіть записувати голос. Якщо партнер у відрядженні або просто в офісі, він може влаштувати незабутню пригоду.

The Durex Experiment – в найкращих традиціях компанії, рекомендації й ігри для розширення обріїв у сексі. Тут можна обрати челендж на 4 тижні, позначати ступені задоволення і тенденції – до чого усе йде.

Читайте також:

Самые модные секс-гаджеты

Личный опыт: как найти партнера для секса через мобильное приложение

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.