До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особистий досвід: секс утрьох

21 вересня російський диктатор путін знову погрожував Україні застосуванням ядерної зброї. Українська спільнота відреагувала по своєму. Так, в Твіттері з'явився допис: "Не буду вам розказувати довгу історію про те, як я про це дізналась, але в Києві існує спільнота з чатом в ТГ, які планують в разі ядерного вибуху зібратись на Щекавиці і влаштувати оргію. Так що майте на увазі, раптом у когось з вас це нездійснена сексуальна фантазія", – написала в Twitter Наталія Піскова. Вже котрий день поспіль українці шуткують на цю тему і створюють відповідні меми (наше улюблене – "Беріть чай, каву, парасольки, хороший настрій і друзів"). Згадуємо матеріал Аліни Одино про threesome-досвід – секс утрьох. Це, звісно, не Щекавиця, але хоч щось.

Секс утрьох. Якби я відклала монетку кожного разу, коли мені пропонували цим зайнятися, я би вже назбирала собі на безбідну старість. Ніколи не розуміла одержимості чоловіків цією ідеєю. Якби ще могли задовольнити хоча б одну дівчину. А то і з одною розібратися не можуть, а їм одразу двох подавай. Тому на питання: "Займемося сексом втрьох?" у мене завжди була готова відповідь : "Ну нарешті! Обирай ще одного партнера". Ось тут і починались проблеми.

Реклама

А вся справа в тому, що чоловіки в наш час вважають себе Гераклами, які здатні задовольнити одночасно дюжину дівчат, фальсифікуючих оргазм. Якби вони тільки знали правду, яка приховується за всіма цими жіночими стонами, то чоловіче его швидко здулось би (разом із бажанням примножити кількість жінок у своєму ліжку). Адже жоден нормальний чоловік не задовольниться фальшивим оргазмом партнерки. Ну а якщо задовольниться, тоді й сексом втрьох із ним займатися не варто.

Перший раз, коли я це зрозуміла, було вже пізно. Я лежала на ліжку і думала, в яку чергову аферу себе втягнула. В цей час на мені звивалася дуже гарна дівчина, одна з моделей відомої марки спідньої білизни (напевне, не потрібно пояснювати, що це не сприяло моїй самооцінці). Але найобразливіше те, що в цьому не було нічого, що мене би хоч якось збуджувало.

І ось я лежала і думала, як би було круто, якби на мені зараз був, наприклад, Райан Гослінг, а мій партнер би за цим спостерігав. Слава богу, це було багато років тому, і з тих пір я цей досвід не повторювала. Я точно знала, що чужі жіночі геніталії мене не збуджують – мені вистачає власних. А ось ще один член не завадив би – природа сама потурбувалась про те, куди його можна було би прилаштувати.

Але, як кажуть, на колір та смак товариш не всяк. Одна моя знайома із Амстердама, постійний відвідувач свінг-клубів (це, до речі, окрема історія), намагалась переконати мене в зворотньому. Особисто їй більш приємний секс в конфігурації: чоловік і дві жінки. Мовляв, грубість чоловіка доповнюється м’якістю жінки і дає можливістю насолодитися двома світами одночасно. Варто підкреслити, що її сексуальний партнер – справжнісінький німецький теомінатор із садомазохістськими нахилами. Із двома такими і я би не впоралась.

Тож займатися сексом втрьох, та і ним взагалі – судити кожному по ситуації. Як на мене, якщо ж взагалі приспічило, то краще зайнятися сексом вчотирьох, щоб вже точно нікому образливо не було. А насправді, коли приходить кохання, то хочеться сексу тільки з однією людиною, яку ні з ким ділити точно не хочеться.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.