До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші секс-гаджети

Юлія Гайворонська, український секс-блогер і співзасновниця проекту G-Sex, розповіла Vogue UA про наймодніші еротичні іграшки.

ї

Свою першу секс-іграшку я купила за шалені гроші, коли була тимчасово вільною жінкою, але варіанти одноразових зустрічей не розглядала. Я так ніяковіла, що оформляла замовлення пізно вночі. А отримавши його, довго розглядала і взагалі не розуміла, що тепер робити. "Врешті-решт, втрачати особливо нічого", – подумала я – і зважилася. Вже через три хвилини у мене стався переворот у свідомості. Я просто лежала, іграшка все робила сама, а мені залишалося тільки насолоджуватися процесом. Прямо скажемо, таке можливо не в кожному сексі з чоловіком. До речі, через два тижні я зустріла свого чоловіка, і моя іграшка залишилася надовго забутою в ящику. А вже через рік ми заснували власний магазин. Тепер я пробую все, що забажаю, разом із партнером.

У нашій країні секс-шопи часто виглядають дивно: дешеві вітрини, напівтемні коридори, псевдобудуарний стиль. Не дивно, що у більшості людей уявлення про секс-іграшки зводиться до вібраторів, наручників і аксесуарів для рольових ігор. Ті, хто справді цим цікавиться, багато подорожує і шукає нових вражень, знає, що хороші секс-магазини нагадують iStore: великі вікна, багато світла і безліч іграшок найбільш незвичайних форм і забарвлень – кожна на своїй поличці.

Сьогодні в Україні представлено понад 15 000 секс-іграшок. Щоб пояснити, якими вони бувають, я зазвичай поділяю їх на чоловічі і жіночі. Жіночі – це всілякі фалоси (вібратори, фалоімітатори, пульсатори, страпони), вагінальні кульки і віброяйця, вібростимулятори 2 в 1 для клітора і точки G, анальні іграшки, інтимні прикраси і косметика для поліпшення відчуттів під час сексу (наприклад, креми). Чоловічі секс-іграшки – це мастурбатори, вакуумні помпи, екстендери, ерекціональні насадки та кільця, секс-ляльки та масажери простати. Ось на цій основі всі виробники створюють нові шедеври.

Нові іграшки настільки хороші, що їх не хочеться ховати. Навпаки, їх так і тягне виставити напоказ

Сучасні іграшки правильніше називати гаджетами: вони технологічні, їх можна синхронізувати з iPhone і управляти ними за допомогою додатків (або пультів), і, звичайно, вони зроблені з високоякісних матеріалів. Деякі так точно відтворюють ефект людської шкіри, що, беручи їх в руки, мимоволі відчуваєш шок. Іграшки нового покоління можна заряджати через USB, розважатися з ними в душі або ванні, управляти ними на відстані континентів. Цей ринок біжить в ногу з часом. Минув той час, коли еротичні іграшки асоціювалися виключно зі смутними гумовими багетами. Кращі моделі коштують пару сотень євро, а щоб вони з'явилися на ринку, над ними працюють інженери, технологи та дизайнери. Вони дійсно гарні – настільки, що їх не хочеться ховати від сторонніх очей в елегантних оксамитових футлярах. Швидше, навпаки: їх так і тягне виставити напоказ.

Можливо, саме цим і пояснюється тренд на вібропулі і батоги. Причому перші належить носити на ланцюжку, як кулон, другі – обвивати навколо шиї на манер чокера. Ось тільки слабка вібрація від металевої кулі навряд чи принесе божевільне задоволення (хіба що нагріти її під теплою водою і стимулювати нею соски і клітор). Так що вібропуля на шиї – це скоріше смішний аксесуар і спосіб задекларувати активну сексуальну позицію. А "в справі" важливі діаметр іграшки, довжина, її функціональний потенціал і матеріал.

Всі ці фактори зійшлися в Stronic Eins – новому високотехнологічному пульсаторі німецького бренду Fun Factory. Він здатний на фантастичні штуки. Stronic Eins не просто вібрує – він рухається вперед-назад, здійснюючи фрикції, точно як при звичайному сексі. Руками його притримувати зовсім не обов'язково: він легко справляється сам.

Моя улюблена іграшка – We-Vibe, вібростимулятор для пар. Його конструкція чимось нагадує пристрій шпильки-невидимки: дві паралельні частини – пелюстки, одна трохи довша за іншу. Якщо ввести в вагіну ту, що довша, коротка зручно розташується на клітор. У нього сім швидкостей і десять режимів вібрації: хвилеподібний, пульсуючий та інші. Ще п'ять буде доступно, якщо завантажити спеціальний додаток для iPhone. Цей ж додаток допомагає керувати іграшкою на відстані, причому неважливо, на якому континенті знаходиться партнер: він може довести партнерку до оргазму, будучи від неї на відстані тисячі кілометрів. Цим можливості We-Vibe не вичерпуються. Ним можна мастурбувати (керуючи за допомогою пульта), а можна вводити одночасно з членом. Все це багаторазово підсилює відчуття – як спеції і сіль підсилюють смак страв.

Ще один видатний прилад – це Gballs2, фітнес-тренер для дівчат. Він допомагає натренувати інтимні м'язи не гірше, ніж спеціальні дорогі уроки. Різниця в тому, що всі заняття – індивідуальні, і перебороти сором'язливість перед іншими учасниками групи не доведеться, а графік тренувань можна вибрати самостійно. Тут все серйозно: і тренажер, який нагадує великі пісочні годинники, і прикладна програма для смартфона, в якій можна визначити цілі, отримувати голосові інструкції, заохочувальні повідомлення та контролювати щоденну мускусну активність. Загалом, все так само, як у хорошому фітнес-додатку, тільки з поправкою, що тренуються інтимні м'язи.

Коли мене запитують, чи немає ризику "підсісти" на гострі задоволення, як це було з Шарлоттою з "Сексу у великому місті", я кажу, що звикання не існує. Швидше, просто підвищуються сексуальні стандарти.

Є дівчата, які беруть свої іграшки навіть в подорожі. Я не з їх числа: все одно "грати" можна тільки в туалеті – на людях потрібно контролювати емоції, а за таких умов гострота задоволення не та. Але якщо дуже хочеться взяти з собою "улюбленця", то потрібно переконатися, що він заблокований від випадкового включення (або просто вийняти батарейки). Ще важливо мати на увазі, що на кордоні іграшку можуть вилучити, якщо вона відверто фалічної форми.

Читайте також:

Реклама

Личный опыт: как найти партнера для секса через мобильное приложение

Ничего лишнего: что нужно знать о нудизме

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.