До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подарунки на Новий рік: мамі, подрузі, чоловікові, собі

Vogue.ua вибирає найбільш вражаючі подарунки на Новий рік – для матері, сестри, подруги. Для чоловіка. Засоби як на підбір – такі хороші, що шкода з ними розлучатися. Але ми вирішили вчинити справедливо – і додали ще одну добірку подарунків. Найбільш гедоністичні, найкрасивіші, найкращі – для себе. Насолоджуйтесь.

Мамі

Для мами – дорогі, дуже дієві, дуже красиві засоби. Тільки найефективніші, тільки найкращі. Якщо гель для душу – то з ароматом флердоранжа, ілангу і жасмину Chanel. Якщо крем для тіла – то шовковистий, поживний, що робить шкіру шовковою Evidens de Beaute. Якщо патчі під очі – то французькі, що перетворюють погляд за 10 хвилин від Payot. Якщо помада – то в футлярі, обтягнутому рожево-золотою шкірою прекрасної вичинки Givenchy. Якщо пудра – то класична, що надає сяйва і підходить будь-якому типу шкіри Guerlain. Можливо, комусь буде цікаво дізнатися, що аромат цієї пудри – один з перших ольфакторних спогадів Анджеліни Джолі. Такий був у її матері. Його вирішили відродити 2018 року з нагоди 190-річного ювілею Будинку.

Реклама

<b>маме</b>

Чоловікові

Чоловікам – практичні подарунки. Тим, хто проводить життя біля монітора або дивлячись в екран смартфона – тобто всім, – засіб, що відновлює шкіру під час сну (Payot). Тим, хто часто у відрядженнях, – парфумерія у дорожніх форматах. Тим, хто любить порядок і не чужий гедонізму, – ножиці для підрізання гнотів у свічках і ковпачок для гасіння (Diptyque). Сибаритам – свічки для кабінетів і бібліотек з ароматами рому і кедра (Ex Nihilo, Baobab Collection).

<b>мужчине</b>

Подрузі

Подрузі треба дарувати найновіше, найбільш просунуте, найцікавіше – 'with the twist'. Наприклад, не просто крем для рук, а крем для рук у футуристичному яйці-еліпсоїді, що кожен раз набуває первісної форми (Chanel). Не просто крем для тіла, а легендарний крем для тіла Kiehl's, з нагоди Різдва, представлений в упаковці, прикрашеній принтами американського художника Ендрю Баннекера. Не просто хайлайтер, а лімітовані кульки – "метеорити" Guerlain, не просто пудру, а пудру, до складу якої входять перли, Chantecaille.

<b>подруге</b>

Сестрі

Сестрі, яка, навіть якщо старша, завжди викликатиме спогади про дитинство, краще вручити набір для дорослої творчості: розкішні тіні Guerlain або палітру абсолютно фантастичних помад Chanel. Або хоча б одну з вражаючої гами матових помад Lancome. І солодкий, що пахне бобами тонка, шоколадом і ваніллю, аромат в червоній туфлі на фетишистській золотій шпильці Carolina Herrera.

<b>сестре</b>

Собі

Собі – альбом Баскія, який представляє видавництво Taschen у святковому форматі, і розкішну книгу про макіяж Dior: The Art of Color. Величезну, майже 200-мл пляшку одеколону Guerlain в колекційному флаконі з бджолами. І наносити його по-старому: наливати в долоні. Дифузор з ароматом листя і плодів зеленого інжиру. Кілька червоних помад – найкращих! – як Sisley і Giorgio Armani. Парфумовані свічки – відразу кілька, щоб палити їх, не шкодуючи. І на десерт – адвент-календар. Ну і нехай на дворі середина грудня. Адже його можна роздрукувати хоч в березні – і радувати себе потім ще цілий місяць.

<b>себе</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.