До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Париж, Токіо, Лондон, Київ: нова помада Sisley

Sisley Paris запустив колекцію помад Le Phyto-Rouge відразу після Парижа, Токіо і Лондона. Назви відтінків помади натхненні точками на карті від Акапулько і Ібіци до Ріо і Монако.

Помада називається Le Phyto-Rouge, вона стійка, зволожує і до того ж доглядає за ніжною шкірою губ, яка позбавлена гідроліпідної плівки (саме тому губи часто сохнуть і втрачають об'єм). Помада діє швидко, комфортна на губах, живить і зволожує протягом восьми годин, навіть якщо пігмент вже зник. Розробники Sisley обіцяють, що в довгостроковій перспективі помада поверне губам об'єм.

Реклама

У складі формули – комплекс Hydrabooster. В його основі два компоненти: екстракт рослини конжаку, молекули якого здатні утримувати вологу, що в 200 разів перевищує їх власну масу, і мікросфери гіалуронової кислоти, потужного зволожувача. Остання запобігає випаровуванню вологи з поверхні губ і створює plumping-ефект.

Загалом помада обіцяє пом'якшувати, зволожувати і омолоджувати шкіру губ. Формула збагачена маслом камелії (воно ж живить) і жожоба (надає м'якість і комфорт), а також екстрактом водорості падіна павоніка.

У Le Phyto-Rouge огортаюча шовковиста текстура, вона комфортна і приємна на губах. Всього 20 відтінків, всі розділені на 4 групи: бежеві, рожеві, помаранчеві і червоні. Щоб забезпечити максимально хорошу передачу кольору, використовували високотехнологічну текстуру з гелевим ефектом і ультрачисті пігменти.

Помада Le Phyto-Rouge, Sisley

З нагоди запуску Sisley провів закритий майстер-клас спільно з візажистом Наталією Стрільчук. Крім класичних способів нанесення помади – з олівцем – Наталія розкрила кілька професійних секретів. Відмінно працює tapping – спосіб наносити помаду пальцем. Фокус в цьому: треба набрати трохи засобу на подушечку пальця і м'яко вбити її в шкіру. Починати треба з центру – і рухатися до куточків губ, щоб колір розподілявся рівномірно і був менш насиченим по краях.

Для вечірнього макіяжу, коли треба бути готовою не тільки фотографуватися, а й багато розмовляти, цілуватися і пити шампанське, можна використовувати інший прийом. Після нанесення помади з олівцем треба промокнути губи. Потім взяти звичайну гігієнічну серветку, відокремити верхній шар, прикласти його до рота – і припудрити пушком зверху. Вдасться легкий оксамитовий ефект, а стійкість серйозно триватиме.

Презентація минула у Vogue Cafe в Fairmont Grand Hotel Kiev. Купити помаду можна в мережі Bomond і Aromateque, а також онлайн на bomond.com.ua, aromateque.com.ua.

<b>сислей презентация в вог кафе</b>

Першими спробувати помади прийшли: Єлизавета Юрушева, Елла Кандиба, Тетяна Богдан, Лілія Літковська.

<b>гости сислей вог кафе</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.