До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мехіко: гід по місцях краси від б'юті-редактора Vogue México

Сауна з духовним змістом, нарощування вій та червоні губи. Мексиканськими місцями краси і трендами поділилася б'юті-редактор Vogue México, Клаудіа Вальдес Альварадо.

@claudiavaldeza
Про шопінг

Palacio de Hierro (Av Moliere 222) – це мексиканський торговий центр, де зібрані найкращі б'юті-бренди з Мексики і з усього світу. Головний універмаг розміщений у районі Мехіко під назвою Polanko і вважається найбільшим в Латинській Америці. У Palacio de Hierro роблять власний аромат під назвою "Esencia de el Palacio", створений двома мексиканцями – Карлосом Хубером і Родріго Флорес-Ру.

Реклама
Palacio de Hierro

Нішеві аромати можна знайти в Saks Fifth Avenue в Avery Perfume Gallery (Lago Zúrich 245). Більше 20-ти найбільш затребуваних у світі нішевих парфумерних брендів доступні в Avery Perfume Gallery, де представлена власна концепція роздрібної розкоші в Мехіко.

Avery Perfume Gallery Photo: https://www.averyperfumegallery.com
Про головні б'юті-тренди

Мексиканці відчувають глибокий зв'язок з корінням і спадщиною, тому особливо ми цінуємо натуральну красу. Під час нанесення макіяжу особливу увагу ми приділяємо здоровому сяянню шкіри та підкреслюємо свої найкращі риси.

Клаудія Вальдеза@claudiavaldeza

Щоб виділити губи, мексиканки найчастіше використовують тілесні або червоні відтінки, а в макіяжі очей воліють максимальну природність, тому наносять тіні коричневих і рожевих відтінків з переливчастими частинками. Останнім часом популярністю користується нарощування вій – вони тримаються місяць і відмінні для життя в Мехіко, коли потрібно швидко зібратися і зайнятись роботою.

Клаудія Вальдеза@claudiavaldeza
Про б'юті-продукти

Найпопулярніші марки засобів, що допомагають підтримувати природне сяяння шкіри, – Natura Bisse, Clarins, Chanel, Sisley і Filorga.

<b>крем для лица мексика</b>

Марки косметики, які популярні в Мексиці: Bobbi Brown, Makeup For Ever, Smash Box, Pat McGrath, Dior, Nars і Guerlаin.

<b>макияж мексика</b>

Улюблені бренди для догляду за волоссям: IGK, Kevin Murphy, Kerastase і Hair Rituel by Sisley.

<b>волосы мексика</b>

Найпопулярніші б'юті-засоби в Мексиці – це водостійка туш для вій, рідка чорна підводка для очей, консилер, щипці для завивки вій, б'юті-блендер, фен Dyson і щітки для обличчя Foreo.

Про найкращих б'юті-фахівців Мехіко

Дерматолог Інгрід Лопез з DermaDF (Calle Perpetua 40) – найкращий лікар-дерматолог і онколог в Латинській Америці.

Дерматологічна клініка DermaDF; Photo: https://www.dermadf.com

Найкращий сервіс для догляду за волоссям в Мехіко – в Orange Beaute (Av Moliere 222), який розташований у найбільш фешенебельному районі міста – Polanko.

Салон краси Orange Beaute; Photo: @orangebeaute

У Spa by Liverpool (1er piso Moliere 222) запропонують найвишуканіші процедури, які переносять у сюрреалістичний стан розуму і тіла.

Spa by Liverpool; Photo: http://spa.liverpool.com.mx

У фітнес-центрі Orange Theory (147 Avenida Horacio) застосовують новітню технологію сканування вашого тіла і дають повний аналіз того, що необхідно для максимального поліпшення вашого здоров'я і досягнення оптимального фізичного потенціалу.

Про курорти і спа

За межами Мехіко, в Плайя-дель-Кармен, є спа-готель Banyan Tree Mayakoba (Chetumal-Puerto Juárez KM 298), де гідротермальний тропічний ліс забезпечує пожвавлення всього тіла.

Спа-готель Banyan Tree Mayakoba; Photo: https://www.banyantree.com

В Куернаваці можна знайти El Temezcal – мексиканську версію сауни з глибоким духовним змістом. Кімната, в якій потрібно паритися, має форму материнського лона. Протягом всього процесу на шкіру наносять трави для детоксу тіла.

У Плайя-дель-Кармен є один з найкращих готелів і спа-центрів El dorado Maroma by Karisma (Carretera Federal Cancun-Tulum Km 55.3). Він відомий на всю Мексику і Латинську Америку своїми винятковими палафіто і надводними бунгало.

Спа-готель El dorado Maroma by Karisma; Photo: https://www.eldoradosparesorts.com
Про найкращих майстрів Мехіко

Ана Гутієррез (@anagdev) – візажістка, яка співпрацює з Vogue Mexico і Chanel. Оссіель Рамос (@ossielramosabarca) – візажист, який живе в Парижі і працює з найважливішими б'юті-кампаніями. Беатріс Чіснерос (@beatrizcisneros) теж знає толк в макіяжі, а для догляду за волоссям звертайтеся до Сал Сальседо (@salsalhair).

Про мексиканську косметику

Якщо хочете привезти з Мексики щось автентичне і пов'язане з косметикою, то це можуть бути такі бренди, як Pai Pai, Xanteria Cosmetica, Xinú і Evie. Засоби для макіяжу Pai Pai виділяються веселою упаковкою в стилі поп-арт. Бренд пропонує яскраві та насичені відтінки помад і тіней, які приваблюють цікавою формою і соковитістю.

<b>Pai Pai</b>

Косметичний бренд Xanteria Cosmetica навпаки вирізняється лаконічністю і стриманістю. Його продукти відмінно підійдуть заможним і зайнятим жінкам, які завжди знають чого хочуть і мають вільну кишеньку в сумочці.

<b>Xanteria</b>

Парфумерний бренд Xinú спеціалізується на натуральних ароматах, а його упаковка, що нагадує пісочний годинник, миттєво привертає увагу і не відпускає до покупки нового аромату.

Парфуми Xinú; Photo: @xinuperfumes

Особливість ще одного мексиканського бренду EVIE в тому, що тіні для повік в коробочці, схожій на записну книжку, а олівець для очей відмінно вписується в концепцію бренду, тому що на вигляд, як необхідний для блокноту аксесуар.

<b>EVIE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.