До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мамі, сестрі, подрузі: skincare-подарунки з будь-якого приводу

Іноді Всесвіт чує наші думки й презентує те, про що ми боялися попросити. Можливо, саме так з’явилися подарункові набори, які можемо збирати самі на свій смак і бюджет. Саме вони нині максимально полегшують нам життя в спробі знайти ідеальний подарунок для найближчих. У партнерському матеріалі з німецьким брендом професійноїкосметики Dr. Spiller розповідаємо, які б’юті-засоби стануть чудовим знаком уваги на будь-яке свято.

Серія догляду за віковою шкірою Exclusive Solutions

Ось прекрасний варіант подарунка для мами, свекрухи, бабусі. Щоб визначитися з тим, які засоби вибрати, згадайте одну істину: найкраще косметика працює в комплексі. Засоби серії Exclusive Solutions створені спеціально для вікової шкіри й борються з такими проблемами, як дрібні й глибокі зморшки, втрата пружності, тьмяний тон. Придивіться до інтенсивного реструктурувального крему з лінійки Celltresor. Комплекс пептидів у складі стимулює синтез колагену й забезпечує потужний ліфтинг-ефект, а гіалуронова кислота зволожує шкіру, підвищуючи її щільність і тонус.

Реклама

Крем з лінійки Celltresor
Серія догляду за молодою шкірою Superior Solutions

Молода шкіра такою ж мірою потребує гарного зволоження й догляду, що й зріла, тому крем на подарунок буде приємним проявом турботи. Серія Superior Solutions Solutions має велику кількість засобів для різних типів шкіри: нормальної, сухої, жирної, комбінованої й чутливої. Пропонуємо звернути увагу на крем для шкіри шиї та зони декольте Dr. Spiller, адже цій зоні також потрібен щоденний догляд. Активні інгредієнти засобу — рослинні. Синтез колагену й додаткове зволоження шкіри стимулюють екстракти рослин і мигдальна олія.

Крем для шкіри шиї та зони декольте Dr. Spiller
Серія догляду за надчутливою ​​шкірою Sensicura

Вибираючи косметику для догляду людині із чутливою шкірою, пам’ятайте, що засіб має заспокоювати шкіру й бути гіпоалергенним. Саме такі засоби легко знайти в серії Sensicura, найяскравішим прикладом якої є регенерувальний крем для чутливої ​​шкіри. У списку активних інгредієнтів: екстракт кори магнолії, вітамін F, пантенол, гіалуронова кислота й вітамін E. Дія крему спрямована на відновлення ліпідного бар’єра, синтез колагену, миттєве зняття подразнення й заспокоєння шкіри.

Серія догляду за надчутливою ​​шкірою Sensicura
Серія для догляду за шкірою тіла Well-Being Solutions

Засоби серії для догляду за шкірою тіла Well-Being Solutions заслуговують на звання подарунка щонайменше через яскраві баночки, повз які неможливо пройти. Тут є і крем для ніг з екстрактом звіробою, і мило із жасмином, і молочко для душу з лотосом. Також можна самостійно зібрати набір з лінійки Gaoxing. Він припаде до смаку прихильницям аромату жасмину, лічі та олії ши. Засоби живлять і зволожують шкіру, стимулюють процеси регенерації й підвищують еластичність, забезпечуючи ефект ліфтингу.

Пінка для душу з лінійки Gaoxing
Серія для догляду за шкірою Selective Solutions

Здається, у Dr. Spiller можна зібрати подарунковий набір на всі випадки життя, від спеціальних наборів, щоб влаштувати спа вдома, до чоловічого комплекту засобів для догляду за шкірою обличчя. Однак найуніверсальнішим варіантом подарунка стане комплекс для очищення шкіри. До серії Selective Solutions входять універсальні засоби для комплексного догляду за шкірою: тонік, пінка, гель для вмивання, маска, крем, бальзам для губ. Засоби легко підібрати відповідно до типу шкіри, а ще вони чудово поєднуються з продуктами інших лінійок.

Засоби серії Selective Solutions

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.