До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло відкриття Nashi Argan Store in Store в Clipse Lipki

Знаменитий італійський б’юті-бренд Nashi Argan тепер представлений у київському салоні Clipse Lipki форматі Store in Store.

Store in Store — це ексклюзивний бутик Nashi Argan всередині салону краси, де можна отримати доступ до всіх колекцій бренду.

Реклама

Не всі знають, але Nashi Argan випускає не тільки засоби для догляду за волоссям: в асортименті бренду — розкішні продукти для обличчя, тіла, а також парфуми й аромати для дому. Всі ці засоби доступні в Nashi Argan Store in Store в Clipse Lipki.

Раут з нагоди запуску стартував у Clipse Lipki. Господині вечора, директорка з питань розвитку Nashi Argan в Україні Ксенія Піскун та засновниця Clipse Lipki Алла Барановська, представили концепцію гостям та інфлюенсерам.

Ксенія Піскун, Алла Барановська

"Nashi Argan просуває ідеали простої краси, адже жінки мають вільно й легко вибирати для себе найкраще", — пояснює Ксенія.

Ксенія Піскун

"Store in Store в салоні Clipse Lipki передає атмосферу італійських бутиків, — каже Алла Барановська. — Пишаюся й щиро рада тому, що Clipse Lipki тепер зможе більше тішити своїх клієнтів і гостей, яких ми безмежно цінуємо й любимо".

Алла Барановська

Гості події отримали розкішний Nashi Argan SPA service for hands і відчули дотик бренду не тільки до волосся, а й шкірі. Запрошені ще ближче познайомилися з брендом і тестували продукти Nashi Argan.

Спа-ритуал для догляду за руками Nashi Argan SPA Service For Hands

Вечір продовжився вечерею просто неба в ресторані "Прага". Старі дерева, обвиті гірляндами, свічки у свічниках, квіти й подарунки гостям. Дивіться, як минуло свято, у галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.