До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі весільні сукні в кутюрних колекціях весна-літо 2023

Добіг кінця Тиждень високої моди в Парижі — й настав час підбити модні підсумки. За традицією, модні бренди завжди закривають свої кутюрні шоу білосніжними весільними сукнями, і нинішні покази не стали винятком. Цього сезону весна-літо 2023 ми бачили: сукні принцес з пишними спідницями з багатоярусного фатину, елегатніslip-dresses у білизняному стилі, легкі міні з напівпрозорих тканин, ажурні сукні-кейпи, жіночні образи з благородного атласу та варіанти з гіперболізованими комірами. Vogue.ua зібрав найкращі весільні сукні в кутюрних колекціях.

Chanel Couture
Chanel Couture

Реклама

На кожному показі Chanel, безперечно, завжди є виняткова весільна сукня. Цього сезону кульмінація шоу була присвячена птахам та їхній неземній природі. На подіумі зʼявилася супермодель Анна Еверс, яка із тріумфом вийшла зі скульптури слона у довгоочікуваній весільній сукні. Весільний ансамбль переважно складався з мінісукні з тюлю з яскраво вираженою лінією талії, тонких бретелів і вишуканої фати, яка витончено спадала до низу сукні. Легке вбрання з фатою прикрашали зображення білих ластівок, завдяки яким образ нібито дихав. Завершальною деталлю стала "краватка-метелик" та ефектні золоті чоботи з класичним чорним носком. Цього образу було достатньо, щоб надихнути вас мріяти про вільне та безмежне весілля в кутюрній сукні Chanel.

Zuhair Murad Couture
Zuhair Murad Couture

Fendi Couture
Fendi Couture

Valentino Couture
Valentino Couture

ВіржиніВіар була не єдиним дизайнером, яка закрила своє шоу білим вбранням. Так, ліванський кутюр'є Зухаїр Мурад прикрасив свою колекцію сукнею-кейпом з ажурного макраме та великим капелюхом з вуаллю — у такому вбранні так і хочеться піти під вінець десь на Лазурному узбережжі. Інші дизайнери, серед яких ДжамбаттістаВаллі та П'єрпаолоПіччолі, оспівали королівську естетику цього сезону. Моделі дефілювали в пишних сукнях, що нагадують кремові багатошарові торти. Тим часом у колекції Fendi з'явилося чуттєве вбрання у відтінку слонової кістки з напівпрозорими рукавами, а у RolandvanDerKemp — образ з величезним шлейфом, зібраний біля обличчя у великі складки.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Elie SaabCouture
Elie SaabCouture

Rami Al Ali Couture
Rami Al Ali Couture

Roland Van Der Kemp Couture
Roland Van Der Kemp Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.