До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ фауни: колекція Chanel Couture весна-літо 2023

Тиждень високої моди триває – цього разу свою нову роботу для Chanel презентувала Віржині Віар. Француженка також не уникла в новому сезоні захоплення світом тварин, але попрацювала з ним набагато тонше, ніж Деніель Розберрі, її колега зі Schiaparelli у новій колекції.

Реклама

Одним із символів колекції стало зображення верблюда, що спочатку може викликати нерозуміння. Проте справжні шанувальники творчості Коко Шанель, особливо ті, хто відвідував її апартаменти на вулиці Камбон, одразу згадали, що на її столику стояла саме фігурка верблюда.

Також там можна помітити скульптури левів та оленів, які вже послужили точкою відліку у підготовці сет-дизайну до цього масштабного шоу. Величезні фігури, створені Ксав'є Вейляном, мали напрочуд ефектний вигляд під час дефіле моделей.

Сама колекція вийшла грайливою і живою, позбавленою гордовитості та суворості. Віржині Віар багато працювала з довжиною міні та трапецієподібним силуетом, а фірмові жакети запропонувала поєднувати із зухвалими короткими шортами та спідницями у складку. Вплив світу фауни можна було помітити в деталях – вишивка та аплікації із зображеннями тварин несподівано прикрашали як жакети у стилі 1960-х, так і ніжні сукні. Навіть образ нареченої цього сезону у Chanel наповнений юнацьким запалом і оптимізмом, що справді тішить.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.