До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні вбрання, які можна носити і після свята

Весільний сезон у самому розпалі, а отже все більше наречених шукають сукню своєї мрії. Пропонуємо цього сезону відмовитись віл пишних фасонів у стилі принцес та суконь з довгими шлейфами та зробити ставку на більш практичні і вишукані образи, які можна одягнути і після свята. Короткі сукні, елегантні брючні костюми, шовкові slip-dresses лаконічного крою, довгі білі спідниці і ефектні топи, сукні-жакети та однотонне вбрання силуетного крою з цікавими деталями – ось головні фаворити цього весільного сезону.

Kaviar Gauche
Kaviar Gauche

Реклама

Пошук весільного вбрання це завжди трепетна подія, яка потребує багато зусиль і часу. Але коли знаєш яку саме сукню хочеш знайти, то цей процес стає набагато легшим. Пропонуємо робити ставку на елегантні сукні на тонких бретельках або шовкові сукні-халтери, як моделі які ніколи не вийдуть з моди. Знайти відповідні сукні модна в колекціях Galvan і Grace Loves Lace. Також не варто лише розглядати плаття у якості весільного вбрання – це також може бути білий брючний костюм або спідниця з блузою або топом. Так, стильний і небанальний варіант запропонували Kaviar Gauche – вишукану максіспілницю в парі з обʼємним топом з каскадами шлярок, який ви завжди можете додати до джинсів чи штанів, як акцентну деталь. Також в новій колекції Love Spell бренду Eva Lendel є білий костюм з делікатним корсетом, який точно сподобається шанувальницям класичного стилю з сучасними елементами.

Grace Loves Lace
Grace Loves Lace

Halfpenny London
Halfpenny London

Savannah Miller
Savannah Miller

Eva Lendel
Eva Lendel

Якщо раніше мінісукні обирали лише як другий весільний образ, то сьогодні короткі сукні ї є головним вбранням для урочистої церемонії. Так, в колекції Amsale ви знайдете стриману білу сукню, виконану по принципу жакета, яку з легкістю можна адаптувати у свій міський гардероб, у Christie Nicole – романтичний варіант з квітковими бутонами і обʼємними рукавами-ліхтариками, який чудово впишеться в літній стиль в парі з сандаліями на липучках, а у Halfpenny London – мінісукню з великим бантом, яку також легко стилізувати після весілля.

Amsale
Amsale

Christie Nicole
Christie Nicole

Galvan Bridal
Galvan Bridal

Lela Rose
Lela Rose

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.