До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні весільні тренди весна-літо 2024

Вже зовсім скоро прийде весна, а разом з нею новий весільний сезон. Майбутнім нареченим, крім класичних вінчальних силуетів, бренди пропонують вибирати трендові деталі сезону весна-літо 2024. Серед них: вбрання з 3D-бутонами, сукні з великими бантами, драматичні шлейфи, естетика 1990-х та весільне вбрання у сміливих кольорах. Vogue.ua зібрав 5 головних трендів в колекціях весна-літо 2024.

3D-квіти

Квіткова тенденція не нова у весільній індустрії, тим не менш щосезону зʼявляються нові інтерпретації. У 2024 році головним мотивом весільних колекцій стануть 3D-квіти, які нагадують реальні бутони. GaliaLahav запропонували сукню з великою квіткою замість топа, Viktor & Rolf презентували бальну сукню із заниженою талією і вишуканими бутонами на одному плечі, а ElieSaab зробили ставку на атласну сукню з довгими рукавами і тривимірними квітами уздовж всього плаття.

Реклама

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf

Galia Lahav
Galia Lahav

Elie Saab
Elie Saab

Банти

Банти — один із найромантичніших трендів цього сезону. Кожен бренд інтерпретує цю деталь по-своєму: одні пропонують великі банти на спині або талії, а інші прикрашають елегантним бантиком плечі або декольте. Однак все більше брендів віддають перевагу саме великим і обʼємним елементам замість вишуканих маленьких, які ми бачили минулого сезону.

Harry Robles
Harry Robles

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf

Anne Barge
Anne Barge

Драматичні шлейфи

Оскільки часто наречені коливаються між силуетною і пишною сукнею на весілля, дизайнери придумали гібридний формат, який задовольняє обидва бажання. Бренди пропонують додавати драматичні знімні спідниці, щоб у певний момент легко відстібнути шари тканини та відкрити приталений силует, який дозволяє більш вільно рухатись. Цей тренд показали в своїх колекціях не тільки ReemAcra, MoniqueLhuillier або Enaura, а й ще український бренд весільної моди WONÀConcept.

WONA Concept
WONA Concept

Enaura
Enaura

Reem Acra
Reem Acra

Естетика 1990

Естетика 1990-х — один із головних модних трендів, який також втілився у весільних колекціях брендів. Сукні у білизняному стилі, прості квадратні вирізи, тонкі бретельки, сукні-футляри і мінімалістичні, але розкішні тканини — це чудовий вибір, щоб відсвяткувати своє весілля. Придивіться до колекцій Dana Harel, Kyha і Halfpenny London.

Dana Harel
Dana Harel

Kyha
Kyha

Halfpenny London
Halfpenny London

Незвичайні кольори

Хто сказав, що в день весілля потрібно одягатися тільки в біле? Все більше і більше наречених вибирають сміливі кольори, як-от фісташковий, блакитний, рожевий чи навіть чорний. Серед знаменитостей ця тенденція також вже давно закріпилася. Елізабет Тейлор, Вікторія Бекхем, Гвен Стефані, Емілі Ратаковскі і багато інших зірок вибрали саме кольорове весільне вбрання. В колекціях весна-літо 2024 ми бачили драматичну чорну сукню GaliaLahav, приталений варіант-бюстьє в пастельному зеленому кольорі NadiaManjarrez і пастельно-рожеву сукню KellyFaetanini.

Galia Lahav
Galia Lahav

Nadia Manjarrez
Nadia Manjarrez

Kelly Faetanin
Kelly Faetanin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.