До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних весільних аксесуарів, які будуть в тренді у 2023 році

Традиційно весна – це час, коли починають розсилати запрошення на весілля, а наречені починають думати про останні штрихи до сервірування столу, вибору меню та, звичайно, свого весільного образу. Рішенню щодо весільного вбрання завжди привертають найбільше уваги – наречені часто обирають сукню разом із подружками або близькими родичами. Однак фінішні штрихи у вигляді аксесуарів також можуть сильно вплинути на загальне враження, тому поспішати з ними теж не варто.

Реклама

Коли мова заходить про весільні аксесуари, зараз прийнято обирати більш практичні елементи, які ви зможете одягнути знову в майбутньому. Є деякі весільні аксесуари, які, очевидно, буде складніше вписати в свій стиль, наприклад, рукавички з органзи чи мережива або театральну фату, однак, коли справа доходить до прикрас, сумок і взуття, то їх ви легко зможете включити у свій повсякдений гардероб. Ми зібрали для вас 7 модних весільних аксесуарів, які ми пропонуєио вибирати нареченим у 2023 році.

Антівесільні туфлі

Атласні туфлі кольору слонової кістки, інкрустовані кристалами, по-справжньому прекрасні, але давайте будемо чесними, коли ви знову зможете їх одягнути? Ми пропонуємо у виборі туфель, в першу чергу, робити ставку на комфорт у день свого весілля та практичність цього взуття після урочистостей. Тому ми зібрали для вас кілька універсальних варіантів.

<b>Gucci</b>

Деталі у формі сердець

Сумка Le Coeur Alaïa продовжує завойовує серця наречених протягом останнього року, але у 2023 році серця будуть розміщуватися повсюди – від кінчиків високих підборів до перснів з печатками. Візажист Селія Бертон одягла мюлі Alaïa з білим носком у формі серця до своєї весільної сукні Molly Goddard – ці туфлі були розумною пропозицією її подружки Адвоа Абоа. Все, що прикрашене мотивами сердець, підійде для дівичника, роматичної вечері і медового місяця, а в майбутньому стане сентиментальним штрихом до вбрання на весіллі друзів.

<b>Alaia</b>

Блакитні туфлі

Якщо ви прагнете дотримуватися традицій і додати щось блакитне у свій весільний ансамбль, то найпростіший спосіб це зробити — це пара блакитних туфель на підборах. Так, Керрі Бредшоу вибрала шовкові туфлі Hangisi Manolo Blahnik у відтінку королівського синього. Однак зараз мивсе частіше помічаємо, що наречені переходять до більш м’яких блакитних відтінків.

<b>GIA BORGHINI</b>

Весільні рукавички

Цього тижня лондонський весільний дизайнер Кейт Халфпенні публікувала зображення своєї нової колекції, і головним аксесуаром, безумовно, стали рукавички Gignoux, які виготовлені з красивого ледь помітного тюлю з ефектними рюшами з органзи. Це аксесуар для наречених, які хочуть створити драматичний образ і пограти з пропорціями. "Оперні рукавички повернулися до трендів, і вони нікуди не подінуться завдяки весільному образу Valentino Haute Couture для Ніколи Пельц-Бекхем", — пояснює Аннеліз Сілі, засновник модного бутику для наречених The Fall.

<b>Cornelia James</b>

Металеві прикраси для волосся

Весільні головні убори можуть здатися трохи формальними або навіть королівськими, однак багато брендів зараз переосмислюють цей традиційний аксесуар, додаючи йому сучасний відтінок. "Наречені відмовляються від застарілих аксесуарів для волосся, таких як діадеми, і натомість обирають сучасні аксесуари для укладання волосся", — пояснює Сілі. "Мені подобаються прикраси Lelet NY із 14-каратного золота, тому що їх можна носити з будь-якою зачіскою – високою, середньою чи низькою, якщо у вас більш текстуроване волосся".

<b>Lelet NY Orbit</b>

Коротка весільна вуаль

Весільна вуаль – традиційний аксесуар, який, на нашу думку, ніколи не вийде з моди. У цьому сезоні фата не обовʼязково має бути до підлоги, ви такод модете обрати короткий аксесуар. "Не всі наречені хочуть носити фату на всю довжину, тому популярність короткої фати зростає, оскільки вона додає відчуття офіційності, водночас їх дуже легко носити цілий день (і ніч), — пояснює Сілі.

<b>JENNIFER BEHR</b>

Statement-сережки

"Трохи більші та сміливіші сережки в коктейльному стилі — це завжди чудовий спосіб модернізувати наряд", — пояснюють засновники The Loop. Їх можна носити знову і знову, і виглядати красиво як у день весілля, так і на вечірці біля басейну наступного дня. Окрім того, statement-сережки ви можете легко носити щодня у міських образах.

<b>Jacquemus</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.